ROTARY Distrikt 2410

Distriktartiklar
lördag den 17 september 2016
Inbjudan till Rotary Leadership Institute 2016-2017

Rotary Leadership Institute (RLI) är en utbildning om Rotary för rotarianer av rotarianer. RLI består av 3 moduler och varje modul utgör en utbildningsdag. I vårt distrikt genomför vi RLI i både Linköping och Kalmar. Datum är nu fastställda för nästa omgång RLI.

Inbjudan RLI 2016-2017.pdf

onsdag den 24 augusti 2016
DG Janis Andersons hade möte med DGE och DGN
DG Janis Andersons besöker DGE Ulf Gustafsson som ger DGN Harns Christian Öster sin DGE-pin
onsdag den 17 augusti 2016
Guvernörsbrev
Guvernörsbrev 4
tisdag den 26 juli 2016
Protokoll Röstningskommité DG 2018-19
Protokoll med bilagor.
lördag den 23 juli 2016
Premiär i Lettland för shelterbox
Denna helg när staden Cesis fyller 810 år deltar Rotary med shelterbox
söndag den 15 maj 2016
PolioPlus update March 2016
Distriktprogram
lördag den 10 december 2016
RLI - modul 2 i Linköping

Rotary Leadership Institute (RLI) är ett utbildningsprogram om Rotary för rotarianer av rotarianer.
Modul 2 (av 3) fokuserar på temat: Klubben.

Anmälan av deltagare görs av klubbpresidenten till louise.giljam@cojn.se
Det går bra att anmäla flera deltagare från samma klubb.
Avgiften – 350 kr per person och modul – betalas av klubben eller av enskild Rotary-medlem.
Ange om det är klubben eller den enskilde medlemmen som ska betala avgiften (instruktion om betalningssätt skickas till klubbarna efter anmälan).

lördag den 4 februari 2017
Distriktsledarseminarium (DLS) - Sverige
Utbildning för alla inkommande Distriktsledare/Distriktsfunktionärer.
PDG (Past District Governors) är inbjudna att delta fram till och med lunchen.
Fika serveras från kl. 10.30.
Anmälan senast 22 januari 2017.

lördag den 4 mars 2017
President Elect Training Seminar (PETS) - Sverige

Obligatorisk utbildning för alla inkommande klubbpresidenter + frivilligt seminarium för klubbsekreterare
Fika serveras från kl. 9

För inkommande presidenter föregås PETS av en Pre-PETS-utbildning som äger rum i repsektive AG-område.

Anmälan (senast 19/2-2017) krävs även om alla inkommande presidenter förväntas delta - anmälan gör närvaroregistreringen i ClubAdmin enklare.

lördag den 6 maj 2017
Distriktssamråd (DTA) - Sverige
Distriktssamrådet berör alla inkommande klubbpresidenter och kassörer. Dessutom kommer ett seminarium att hållas för IT-ansvariga.
En av punkterna under Distriktssamrådet är godkännande av Distriktsbudgeten för 2017-2018.
Fika från 10.30
Anmälan senast 22 april 2017.
torsdag den 11 maj 2017
Rotary Youth Leadership Award (RYLA)
RYLA är en ledarskapsutbildning för unga människor i ålder 20-30 som genomförs i distriktets regi en gång om året.
Deltagarna nomineras av distriktets klubbar. Nominerande klubb kan sponsra deltagandet men det kan även vara ett företag eller en privat person som står för kostnaderna.
Mer information om RYLA kommer längre fram.
lördag den 20 maj 2017
Distriktssamråd (DTA) - Lettland