ROTARY Distrikt 2410

Distriktartiklar
lördag den 17 september 2016
Inbjudan till Rotary Leadership Institute 2016-2017

Rotary Leadership Institute (RLI) är en utbildning om Rotary för rotarianer av rotarianer. RLI består av 3 moduler och varje modul utgör en utbildningsdag. I vårt distrikt genomför vi RLI i både Linköping och Kalmar. Datum är nu fastställda för nästa omgång RLI.

Inbjudan RLI 2016-2017.pdf

onsdag den 24 augusti 2016
DG Janis Andersons hade möte med DGE och DGN
DG Janis Andersons besöker DGE Ulf Gustafsson som ger DGN Harns Christian Öster sin DGE-pin
onsdag den 17 augusti 2016
Guvernörsbrev
Guvernörsbrev 3
tisdag den 26 juli 2016
Protokoll Röstningskommité DG 2018-19
Protokoll med bilagor.
lördag den 23 juli 2016
Premiär i Lettland för shelterbox
Denna helg när staden Cesis fyller 810 år deltar Rotary med shelterbox
onsdag den 15 juni 2016
Val av DG för 2018-2019
Nomineringskommitténs förslag till val av DG för 2018-2019 har överklagats. Nu vidtar en röstningsprocedur.
Distriktprogram
fredag den 14 oktober 2016
Distrikts konferens
lördag den 12 november 2016
RLI - modul 1 i Kalmar

Rotary Leadership Institute (RLI) är ett utbildningsprogram om Rotary för rotarianer av rotarianer.
Modul 1 (av 3) fokuserar på temat : En rotarian.

Anmälan av deltagare görs av klubbpresidenten till louise.giljam@cojn.se senast 4/11.
Det går bra att anmäla flera deltagare från samma klubb.

Avgiften – 350 kr per person och modul – betalas av klubben eller av enskild Rotary-medlem.
Ange om det är klubben eller den enskilde medlemmen som ska betala avgiften (instruktion om betalningssätt skickas till klubbarna efter anmälan).

lördag den 19 november 2016
RLI - modul 1 i Linköping

Modul 1 (av 3) fokuserar på temat : En rotarian.

Anmälan av deltagare görs av klubbpresidenten till louise.giljam@cojn.se senast 11/11

lördag den 3 december 2016
RLI - modul 2 i Kalmar

Modul 2 (av 3) fokuserar på temat: Klubben.

Anmälan av deltagare görs av klubbpresidenten till louise.giljam@cojn.se

lördag den 10 december 2016
RLI - modul 2 i Linköping

Modul 2 (av 3) fokuserar på temat: Klubben.

Anmälan av deltagare görs av klubbpresidenten till louise.giljam@cojn.se

Distriktguvernör (DG)