Ovan ser ni 2015 års ensemble från Opera på skärets, La Traviata.
Även under 2016 kommer Rotary Kopparberg vara med i funktionärsverksamheten på operan.
För er som är intresserade att hjälpa till som funktionär, kan kontakta Jonas Karman via vår klubbdress kopparberg@rotary.se

Inte nog med att vi kommer hjälpa till med funktionärsverksamheten, vi tänker ha en Rotaryweekend i Kopparberg med en dag på operan.

Rotaryweekend Kopparberg

Lördagen den 6:e aug

Då vi inte fått klart med några viktiga aktörer, så kommer det inte bli någon marknad på lördagen, utan vi koncentrerar oss på söndagen.

Söndagen den 7:e aug    Operadag på Skäret (uppdaterat 2016-07-09)

Dagen går i operans tecken och startar ute på operans område vid c:a 13
Från start kl 13 kommer det finnas lite utställare med olika godsaker på operans område.
Klart redan är:
Vincello, vinimportör
Mellgrens från Göteborg, Cigarrhandlare med mycket gott sortiment
Whiskeytaste, importör av lite starkare godsaker

Biljett till operaföreställningen köpes via operans biljettkontor och kostar från 280 - 680kr

16.00-19.00 Operaföreställning, Den flygande holländaren
19.30--  Mingel med tilltugg, som beställes i samband med biljett, ni kan efterbeställa dessa med.
mer info om maten finner ni på Opera på Skärets hemsida.

Biljettbokning till den 7:e sker via operans biljettkontor, viktigt att ni uppger att ni är rotarian när ni bokar.

Vi har fått frågor om inte respektive får följa med på den bokningen, självklart får ni ta med era respektive/gäster på bokningen.

Telefonnummer till biljettkontoret:

0580-71100 (mån-fre 09-12)

Mer information om operan:

www.operapaskaret.se

Klubbprojekt
fredag den 15 januari 2016
Värmande gåvor
Värmande gåvor till nya immigranter i Kopparberg, Bångbro och Ställdalen

söndag den 5 juli 2015
Opera på Skäret
Funktionärsarbete på Opera på skäret

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 0709484586 E-post: kopparberg@rotary.se

Bångbro Herrgård