Klubbprogram
onsdag den 25 januari 2017
Studiebesök på Kristallen
Det har varit önskemål om studiebesök och den 25 jan kl 1500 är ni välkomna till Kristallen, Brotorget 1,  där Pål Svensson, servicedirektör, kommer att guida oss i byggnaden. På Kristallen finns Miljöförvaltning, Serviceförvaltning, Socialförvaltning, Stadsbyggnadskontoret och Tekniska Förvaltningen.

Det är inget lunchmöte den 25 jan utan alla är välkomna till studiebesöket. Föranmälan görs vid klubbmötet den 18 jan eller direkt till mig, lasse.harstedt@gmail.com

onsdag den 1 februari 2017
Bland småpåvar, påvarinnor och den riktiga påven

Ewa-Gun Westfjord är kommunikatör för polisen i Region Syd. Hon är en av Skånes mest kända poliser. Ewa-Gun Westfjord är en estradör och historieberättare av rang. Händer något spännande i Skåne är det ofta hon som skyltar utåt, som i jakten kring gryningspyromanen. Ämnet idag handlar om påvebesöket men lär säkert också beröra annat. Den som lyssnat till henne glömmer inte hennes inlevelse och engagemang.

Kom gärna i god tid!

onsdag den 15 februari 2017
Egoföredrag

Klubbartiklar
onsdag den 18 januari 2017
last week

I onsdags diskuterade vi resultaten av medlemsenkäten

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: lund-city@rotary.se

Grand Hotel