Klubbprogram
onsdag den 5 oktober 2016
Akademi och politik i Lund - två olika världar. Anne Landin
Anne Landin är sedan länge bosatt i Lund med sin familj och är på flera sätt involverad i många olika Lundafrågor. Familjen består av tre söner, en sambo, sju höns och en hund. Som proinspektor på Sydskånska Nationen och som ordförande i Stiftelsen Michael Hansens kollegium värnar hon aktivt studenternas boende. Kultur och humor är viktiga ingredienser i en region och som ledamot i Skånska akademin vill hon gärna hjälpa till med att stimulera och utveckla kulturen i Skåne. Inom näringslivet är det kvalitetsfrågor som Anne Landin brinner för, speciellt inom byggbranschen, och som ordförande i Svenska förbundet för kvalitet – Bygg, SFK, är hennes ambition att öka intresset för kvalitet inom byggområdet.
Hon är professor i byggnadsekonomi och partiledare för det nybildade partiet ”FörNyaLund”.

onsdag den 12 oktober 2016
Jonas Ekvall. Europaresan. Resnär som besökt alla Europas länder,
Jonas Ekvall har besökt alla Europas länder och har många fascinerande berättelser om sina upplevelser

onsdag den 9 november 2016
Lunds Universitet 350-årsjubileum

Klubbartiklar

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: lund-city@rotary.se

Grand Hotel