Klubbprogram

torsdag den 6 april 2017
Att vara frimurare

torsdag den 13 april 2017
Inget möte - dag före helgdag

torsdag den 20 april 2017
Studiebesök Rögle kloster

Klubbprojekt
söndag den 27 september 2015
Sânmărtin - Rumänien

Genom en god vän som i Leksand under några år arbetat med projektet "Från by till by" i Rumänien fick Lena Larsén i Rotary S:t Knut kontakt med prästen Tibor Orbán och hans fru i den lilla byn Sânmărtin.

onsdag den 16 september 2015
Swazi children

Lund S:t Knut RK har beslutat att, genom Swazi Children, stödja två eller tre föräldralösa flickor som studerar på High School nivå och som saknar medel för sin skolgång.

söndag den 10 maj 2015
Projekt Fanta

I samband med vårt 20-årsjubileum "adopterade" vi Fanta som vårt fadderbarn via Barnfonden. Fanta, som är född 31/12 2008, bor i Yelen, Yanfolila i Mali. Vi tyckte att det var roligt att Fanta bor i samma land där Timbuktu ligger, med klar koppling till Lund!

Klubbartiklar
tisdag den 15 november 2016
Italienresa 15 till 19 april 2016
Vi var arton personer från klubben, vissa med medföljande respektive, som begav oss till södra Italien i april. Lena Sjölin arrangerade resan tillsammans med Sanna Töringe, stor Italienvän, som både skriver kokböcker och har matlagningskurser i Italien. Vi kuskade runt bland olivlundar, pittoreska byar och många och långa stopp för lunch och middag.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Scandic Star Hotel
Glimmervägen 5
22478 Lund

Ordinarie mötestid: Torsdagar 17:30