Välkommen till våra klubbmöten och aktiviteter. Vår ambition är att stödja Fryshuset genom personligt engagemang, hjälp med kontakter, spridning av Fryshusets budskap samt att skapa spännande möten genom föredrag och liknande för klubbens medlemmar och gäster. Vi vill också sprida information om Rotarys lokala och globala nätverk, stipendier och utbytesverksamhet för ungdomar samt levandegöra Rotarys stående motto: Osjälviskt tjänande – Service above Self.

Vi träffas i Fryshuset varje fredagsmorgon, äter frukost, går igenom olika projekt och lyssnar till intressanta föredrag inom vitt skilda områden. Kommande och tidigare program/föredrag kan du läsa om längre ned på sidan. Vi hälsar våra gäster välkomna direkt innanför entrén vid Mårtensdalsgatan 6.

Eftersom Anders Carlberg har betytt mycket för Fryshuset och även präglat vår Rotaryklubb, visar vi här några av Anders visdomsord som finns i vår möteslokal:
Slå dom inte på käften!
slå dom med häpnad
Där kärleken kallnar
breder laglösheten ut sig
När du funnit stigen bakom snåren
Berätta om den
Inte vart den leder, bara att den finns
Sökande efter kunskap
Längtan efter kärlek
Empati med dem som har det svårt

Klubbprogram

Klubbartiklar
måndag den 25 april 2016
1 MILJON UTDELAT
Rotary's Jazzfest på Nalen har sedan starten 2002 samlat in och delat ut mer än 1 miljon kronor.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: stockholm-fryshuset@rotary.se

Stockholm-Fryshuset Rotaryklubb
Mårtensdalsgatan 6
12006 Stockholm

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:30

Food Village, Virkesvägen 3C, granne med Fryshuset Mats Holmström möter upp oss 07.30. Mats berättar om profilen och målet med restaurangen.
2016-10-07 07:30