NYHETSARTIKLAR

Ny Facebooksida

2019-10-24

Den 23 oktober öppnades distriktets Facebooksida. Där kan alla skriva om vad Rotary ÄR, GÖR och GER.
Vi vill ha en offentlig sida där varje klubb kan sprida info om vad som händer i klubbarna,  berätta om projekt de är involverade i, både lokalt och globalt. Att göra ROTARY mer känt i hela samhället. Den Facebookgrupp vi hade tidigare är numera ej offentlig. Ni som är medelemmar i den gruppen, gå in på facebooksisdan Rotary Distrikt 2320 och gilla den och börja lägga in det du vill ska synas för alla!

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Distriktguvernör (DG)

Göran Lidström