Under drygt TRE MÅNADER utan denna webbplats använde distriktet

www.rotary2370.se

Beslut om att återgå till denna webb - eller fortsätta med en driftsäker, stabil och smidig webbplats på annat håll är inte fattat...


Distrikt 2370 omfattar 38 Rotary-klubbar i Sörmland, södra Stockholm och på Gotland med ca 1 800 medlemmar. Guvernör 2018-19 är Tommy Lekenmyr från Rotary Nynäshamn.

Välkommen som gäst i någon av våra klubbar - Du hittar både mötestid och kontaktuppgift på klubbsidan!

Distriktet finns även på Facebook (med de senaste inläggen här till höger) som Rotary Tjugotresjutti - glöm inte att Gilla sidan :-)

För Dig som medlem har vi samlat delar av distriktets medlemsservice i artikeln "Svar när Du har frågor", läs den här>>

Distriktet har Swish, stöd våra välgörande insatser, lokalt och globalt, på nr:
  123 313 35 84

 

Distriktprogram
måndag den 26 augusti 2019
Distriktsmästerskap Golf
Arrangeras av Rotary Nykvarn på Vidbynäs GK. Inbjudan kommer skickas ut i augusti – men boka in datumet 26:e augusti :-)
 
lördag den 21 september 2019
Återvändarträff utbytesstudenter
 
lördag den 12 oktober 2019
Distriktskonferens Mariefred

Distriktskonferens med spännande föredrag, distriktets årsmöte - och bankett på kvällen.

Mötet är öppet för alla medlemmar, varje klubb har 2 förbetalda platser.

 
Distriktartiklar
måndag den 3 december 2018
Film från distriktskonferensen i Nynäshamn

Se den proffesionellt producerade kortfilmen från distriktskonferensen 2018 - med inflygning, Rotary-hymnen, ungdomar som berättar om ungdomsutbytet, många klipp från scenen, mingelbilder - ja nästan hela dagen på 10 minuter, både för Dig som var där och för Dig som missade denna dag :-)

Läs mer>>

 
torsdag den 6 september 2018
...inte utan Dig!

Det kom ett mail med tack-film från The Rotary Foundation och "vi skulle inte kunna ha gjort det utan Dig!" - alltså samlat in USD 414 miljoner - över 4 miljarder svenska kronor för mer rent vatten, färre sjukdomar och hopp om en fredlig värld! Starta filmen direkt i sidan med klick på pilen:

 
onsdag den 15 augusti 2018
Svar när Du har frågor

När Du har frågor om rutiner i klubben, inköp av Rotary-märken och andra produkter för att synas som Rotarian, rekrytering och PR - eller vad som helst som rör Rotary - då finns svaren på denna sida. UPPDATERAD 2018-08-15.

Läs mer >>

 
fredag den 27 april 2018
Betalning till TRF
En viktig del inom Rotary är att vi bidrar till The Rotary Foundation – dels för att utrota polio helt, dels för de många andra projekt som finansieras i både vårt distrikt och i världen genom TRF. Läs mer>>
 
måndag den 16 april 2018
Material från PETS

Lördag den 14:e april träffades distriktets inkommande presidenter och sekreterare för genomgång och utbildning med inkommande guvernör Tommy Lekenmyr på Skärgårdshotellet i Nynäshamn. Dagen förlöpte väl och var både innehållsrik och positiv med drygt 70 deltagare från hela distriktet.

Nedan finns material sammanställt från dagen, med presentationer och PDF:er från respektive presentation och station, upplagt efter programmets tider. Läs mer >>

 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

Distriktguvernör (DG)

Tommy Lekenmyr
rotary.lekenmyr@gmail.com
070-9943909


Distriktssekreterare

Veine Samuelsson
veine.sam@gmail.com
0705-106261


Distriktskattmästare

Paul Tamm
pf.tamm@gmail.com
070-8782206