TRF seminarium - web

Tidpunkt:
Address:

TRF kommittén bjuder in till Utbildningsseminarium via web.

Ett tillfälle där du får baskunskap om The Rotary Foundation.

Mötet sker via GoToMeeting. Du kan delta i mötet från din dator, läsplatta eller smartphone.
Länk till webmötet skickas ut till registrerade deltagare.
Är det ditt första GoToMeeting kan du, om du vill, göra en system check här: länk

Ska din klubb söka pengar för att delfinansiera era planerade projekt behöver ni delta i det bidragsseminarium som vi kommer att ha 6 mars på Skogshöjd i Södertälje. Det tillfället kommer att innehålla denna baskunskap samt även närmare kunskap gällande ansökan om bidrag - det tillfället behöver klubben delta i för att bli certifierade.

Varmt välkomna, registreringen är öppen till den 15 januari.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Distriktguvernör (DG)

Tommy Lekenmyr