Distrikt 2400

Guvernör: Agneta Råberg

Nytt år, ny distriktsguvernör och nytt bra tema!

Jag heter Agneta Råberg och bor i Växjö tillsammans med min man Anders.
1994 blev jag invald i Rotary och har haft förmånen att var med i fyra olika klubbar i tre distrikt, på grund av att arbeten fört oss runt i södra Sverige. Idag är jag sedan 2009 medlem i Växjö RK, den äldsta klubben i Växjö grundad 1938.

En av mina hjärtefrågor är End Polio Now. Det är så viktigt att vi slutför vårt uppdrag att utrota polio, vilket vi lovat världens barn!

En annan hjärtefråga är att få Rotary att växa. Vi måste tala om allt bra vi gör i Rotary.

Tänk att vara med i en organisation som har ett nära samarbete med FN sedan många år tillbaka och som startat världens sju Peace Center, varav ett i Uppsala – och som arbetar med miljöfrågor och bidrar med pengar till olika projekt i världen, och som dessutom är ett fantastiskt yrkesnätverk.

Jag ser med glädje fram emot att få besöka distriktet 57 klubbar med ca 2 500 medlemmar och höra om allt bra man gör runt om i distriktet. Det är min ambition att jag och distriktsfunktionärerna ska ge klubbarna det stöd som behövs och efterfrågas.

Du når mig enkelt på 070-554 31 78 eller agneta.raberg@comhem.se