Distriktartiklar
otrdiena tisdag, 2018. gada 16. oktober
Rotary Friendship Exchange RFE
Det finns möjlighet att lära känna andra länder genom att något av de arrangemang som ordnas av Rotary Friendship Exchange. Man bor hemma hos rotarianer och tanken är att man också tar emot dessa rotarianer när de besöker vårt land.

Just nu ar det Wales som är aktuellt. De walesiska rotarianerna kommer till vårt distrikt 29/5-9/6 2019. Besöket i Wales är 4/9-16/9 2019.

Dock brådskar det med anmälan, den skall vara inlämnad senast 1 november 2018.

otrdiena tisdag, 2018. gada 9. oktober
Distriktskonferens Vadstena 19-20 oktober
Detaljerat program för distriktskonferensen är nu tillgängligt!

ceturtdiena torsdag, 2018. gada 4. oktober
Guvernörsbrev oktober 2018
Guvernör Hans Christian Östers tankar i oktober 2018

otrdiena tisdag, 2018. gada 4. september
Guvernörsbrev 2 2018-2019
Guvernör Hans Christian Öster har för avsikt att skriva månadsbrev framöver.

sestdiena lördag, 2018. gada 1. september
Det är dags för anmälan till ny omgång av utbildningsprogrammet RLI (Rotary Leadership Institute)
Snart hålls den femte omgången av RLI (Rotary Leadership Institute) i vårt distrikt och anmälan är nu öppen. Hittills har ca 150 rotarianer i distriktet genomfört utbildningen och utvärderingskommentarerna har varit mycket positiva.

piektdiena fredag, 2018. gada 24. augusti
Distriktskonferens
Det går bra att anmäla sig till Distriktskonferensen i Vadstena 19-21 oktober 2018.

otrdiena tisdag, 2018. gada 14. augusti
Guvernörsbrev 1 2018-2019
Guvernör Hans Christian har meddelat sig med Guvernörsbrev 1

piektdiena fredag, 2018. gada 6. april
Rotarys Ungdomsutbyte
Nyproducerad film om Rotarys Undgdomsutbyte. Streama filmen här (Youtube).

Distriktprogram
trešdiena onsdag, 2018. gada 24. oktober
IT-utbildning

sestdiena lördag, 2018. gada 24. november
RLI (Rotary Leadership Institute) Modul 2 i Linköping
RLI (Rotary Leadership Institute) är ett interaktivt utbildningsprogram utformat enligt ett givet koncept med tre fristående moduler som belyser olika aspekter av Rotary.

RLI är till för rotarianer som vill lära sig mer om ledarskapet i en frivillig organisation, som önskar utveckla sitt Rotarynätverk och som vill göra skillnad i sin klubb.

Kostnaden: då RLI är en prioriterad utbildnign i vårt distrikt subventioneras avgiften med 50% - det innebär att betalande klubb eller enskild rotarymedlem betalar endast 200 kr per person per modul. Detta täcker de faktiska utgifter till självkostnadspris. Facilitatorna som leder RLI gör det på ideel basis.

svētdiena söndag, 2018. gada 25. november
RLI (Rotary Leadership Institute) Modul 2 i Kalmar

trešdiena onsdag, 2018. gada 5. december
Semifinal i Kalmar
Sittande och inkommande presidenter.
Assisterande Guvernörer, PDG och distriktsfunktionärer.
Sista anmälningsdatum 28/11.

pirmdiena måndag, 2018. gada 10. december
Semifinal i Linköping
Sittande och inkommande presidenter.
Assisterande Guvernörer, PDG och distriktsfunktionärer.
Sista anmälningsdatum 3/12.

otrdiena tisdag, 2018. gada 11. december
Semifinal i Skänninge
Sittande och inkommande presidenter.
Assisterande guvernörer, PDG och distriktsfunktionärer.
Sista anmälningsdatum 4/12.

sestdiena lördag, 2019. gada 12. januari
RLI (Rotary Leadership Institute) Modul 3 i Linköping

svētdiena söndag, 2019. gada 13. januari
RLI (Rotary Leadership Institute) Modul 3 i Kalmar

Inbjudan RLI 2018-2019.pdf

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Distriktets e-post

Distrikt.2410@rotary.se