Medverka i Tomterace på följande orter:
Kalmar 2017-12-09 kl. 11.00. Plats: Larmtorget. Kontaktperson Thomas Carlsson, 070-568 08 49.
Västervik 2017-12-09

Distriktartiklar
söndag den 12 november 2017
OBS! Ändrat datum för RLI Modul 3 i Kalmar
Datum för Rotary Leadership Institute (RLI) Modul 3 i Kalmar är ändrat. Utbildningsdagen kommer att äga rum söndagen 21 januari 2018 (inte 13/1 som tidigare annonserat).

Du kan anmäla dig även om du inte har gått modul 1 och/eller 2.
Anmälan görs via kalendern.

onsdag den 4 oktober 2017
RLI - Rotary Leadership Institute
En ny omgång Rotary Leadership Institute (RLI) har påbörjats i vårt distrikt. I lördags hölls Modul 1 av RLI i Kalmar. Deltagarnas upplevelse av dagen fångades i en bild:

Hoppas det inspireras flera att anmäla sig till Modul 2: Kalmar 11/11, Linköping 18/11. Man behöver inte ha gått Modul 1 för att delta i Modul  - man kan ta RLI i vilken ordning som helst.

Modul 1 i Linköping hålls på lördag 7/10.
För mer information om RLI i vårt distrikts, kontakta gärna Louise Giljam.

Distriktprogram
lördag den 18 november 2017
Rotary Leadership Institute (RLI) - Modul 2 i Linköping
Rotary Leadership Institute (RLI) är en utbildning om Rotary för Rotarianer av Rotarianer.
Fokus för modul 2: Klubben.

För information om RLI se https://www.rotary.se/main/oevrig-information/oevrigt/rli,-rotary-leadership-institute/

Anmälan till RLI helst via distriktets hemsida (det underlättar enormt för närvarorapportering mm).

fredag den 24 november 2017
Rotayr Yrkesmentorer Kalmar

onsdag den 6 december 2017
Semifinal i Kalmar
Sittande och inkommande klubbpresidenter samt distriktsfunktionärer är välkomna att träffa DG (Distriktsguvernör) Ulf Gustafsson och DGE (inkommande Distriktsguvernör) Hans Christian Öster samt distriktets Assisterande Guvernörer (AG). Nätverka, mingla, informera, inspirera - Tanken är att resonera om hur första halvan av Rotary-året 2017-2018 har varit och hur vi kan göra det bästa av andra hälften.

Anmälan via hemsidan - klicka på aktiviteten på kalendern.

Under kvällen serveras en enkel måltid - Besked om specialkost e-mailas till Yael Tågerud (yael.tagerud@lnu.se).

fredag den 8 december 2017
Rotary Yrkesmentorer Kalmar

måndag den 11 december 2017
Semifinal i Skänninge

Anmälan via hemsidan - klicka på aktiviteten på kalendern.

tisdag den 12 december 2017
Semifinal i Linköping

Anmälan via hemsidan (inloggat läge) - klicka på aktiviteten på kalendern och sedan på "Anmäl mig".

torsdag den 14 december 2017
Semifinal i Riga

lördag den 20 januari 2018
Rotary Leadership Institute (RLI) - Modul 3 i Linköping
Fokus för modul 3: Rotarynätverket.

söndag den 21 januari 2018
Rotary Leadership Institute (RLI) - Modul 3 i Kalmar
Fokus för modul 3: Rotarynätverket.

torsdag den 1 februari 2018
Presidentsamråd TENN

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Distriktguvernör (DG)

Ulf Gustafsson