Stockholm-Djurgården

PRESIDENT: Anna Wedin

Anna Wedin, President 2020-21

Välkommen till Stockholm Djurgården Rotaryklubb!

Vi är ett yrkesnätverk och samlingspunkt med omkring 70 engagerade medlemmar med varierande ålder, kön, bakgrund, yrken och intressen. Det gör att vår klubb både internt och externt uppfattas som en vänlig, omtänksam och mycket trevlig Rotaryklubb

Varje fredag lunch, som är navet i vår klubb, har vi förmånen att lyssna till föredrag av mycket hög kvalitet och bredd, som inspirerar och alltid tillför något nytt. En del av våra aktiviteter kommer i år även att ske digitalt. Klubben anordnar även arbetsplatsbesök, en årlig Rotaryresa och flertalet andra aktiviteter som stärker klubbens gemenskap och sammanhållning.

Temat för Rotary året 2020/21 är Rotary Opens Opportunities – Rotary öppnar möjligheter. ”Våra handlingar stora som små öppnar möjligheter för människor som behöver vår hjälp” säger Holger Knaack RI:s president för det här Rotaryåret. Och visst är det så. Vi kan göra skillnad. Därför är projekt viktiga för oss och vi driver dem både internationellt och lokalt. Du kan läsa mer om dem på hemsidan.

Varmt välkommen!

Anna Wedin