Rotary är ett aktivt, välsett och attraktivt yrkesnätverk som gör humanitära insatser och verkar för fred.

Ale Rotaryklubb träffas måndagar i över enskommen lokal kl.17:00.

Några möten per år är i form av studiebesök på företag eller andra intressanta plat-ser.

Några möten hålls tillsammans med grannklubbar för olika aktiviteter som golf-puttning, boule, skytte etc.

Vi delar varje år ut ett diplom till någon Alebo eller förening som varit Aleborna till särskild glädje under det gångna året.

Vi har utbyte med studenter från andra länder.

Vi har drivit flera egna internationella hjälpprojekt i bl.a. Indien och Tanzania,
Vi deltar även i Shelterbox projekt.

Klubbartiklar

Klubbprogram