Alingsås

Välkomna till Rotaryåret 2021/22

Ni är alla varmt välkomna till Grand Hotel fredagar kl 12.

Vi kommer att ha fysiska möten, då jag tror, att alla har sett fram emot det personliga mötet som är en viktig del i vårt nätverksbyggande inom Rotary.
Det är många intressanta mötesprogram planerade under året, vilket jag hoppas kommer att locka oss alla till våra möten. Det är ett blandat utbud av ämnen från företagande, entreprenörskap, samhälle, föreningar och offentligt liv. Klicka >>>HÄR<<< för att se hela programmet.

Hoppas att vi blir många på våra möten och manifesterar att vi vill träffas och att vi får möjlighet att återse rotaryvänner som vi inte sett på lång tid. Ta också med gäster, ju fler vi blir ju trevligare har vi.

Väl mött på fredagar
Anders Jansson
President 2021/22

torsdag den 17 juni 2021
Presidentskifte: Jansson tar över efter Lövrup

Den 11 juni avslutades verksamhetsåret för Alingsås Rotaryklubb med presidentskifte.
Anders Jansson tog över presidentskapet från Ragnhild Lövrup.

onsdag den 29 november 2017
Följ oss på Facebook
Vårt nyhetsflöde följer du bäst på  Alingsas Rotaryklubbars gemensamma Facebooksida. Här finns rapporter och bilder från Alingsås och Nolhaga Rotaryklubbars möten och aktiviteter.