Sedan klubben chartrades 1946 har vi träffats på Grand Hotell (tidigare Stadshotellet) i Alingsås.

Fredagar kl 12 - 13 är du välkommen att lyssna på intressanta föredrag på våra ordinarie medlemsträffar som även är ett forum för gränslöst erfaennhets- och kunskapsutbyte mellan oilka yrken och branscher. Är du inte medlem i Rotary är du välkommen som gäst i följe med en ordinarie medlem. Ett bra sätt att lära känna Rotary för att sedan bli medlem.

Under fliken "Kalender" ser du en översikt över våra mötesfredagar.

Väl mött!
Styrelsen

PS - Vårt nyhetsflöde följer du bäst på  Alingsas Rotaryklubbars gemensamma Facebooksida/  - DS

E-post: alingsas@rotary.se