President: Åsa Bodmark

Åsa Bodmark  President 2018-2019 och Past President Maj-Britt Jaup
Åsa Bodmark  President 2018-2019 och Past President Maj-Britt JaupJag vill inspirera och bli inspirerad!

Med en stor ära har jag tagit över Presidentklubban för Åmål Tuppen Rotary 2018-2019. Rotary har inspirerat mig sedan 2015 då jag blev medlem i klubben och med entusiasm har följt klubbens aktiviteter och dess olika projekt. Jag arbetar ständigt med min personligutveckling och brinner för aktiva personer och nätverkande inom den privata och offentliga sektorn.

Under mitt verksamma liv har teambuilding varit i centrum. Hur viktigt det är att vara en stark grupp och inspirera andra med målmedvetenhet och dedikation. Det tar jag med mig till Rotary där ledarskap i samverkan med en stark teamkänsla är avgörande för en fortsatt framgångsrik utveckling för klubben.

För mig är Rotary är en aktiv plattform och en kreativ miljö för nätverkande och utbyte av erfarenheter där alla som intresserade känner sig välkomna och finner sin plats!

Med stor glädje ser jag fram emot ett aktivt år som president för Rotary Tuppen!

 

Åsa Bodmark

President för Rotaryklubben Åmål-Tuppen 2018-2019

 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

Tel: 0730935084 E-post: sekreterare.tuppen@gmail.com


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Åmåls Stadshotell
Kungsgatan 9
662 31 Åmål

Ordinarie mötestid: Tisdagar 08:00

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Kombinerad Afterworkmöte och Presidentskifte
2019-06-18 18:30