Den 30 mars 2019 är det åter dags för Rotarys välgörenhetskonserter!
Musik utan gränser, det blir två fantastiska föreställningar i Anebys vackra konserthus.

Medverkar i konserterna:

kommer snart!

Årets tema: Inspiration, happiness, togetherness!

Varför gör vi detta i Aneby Rotaryklubb?
Pengarna som samlas in i samband med konserterna går till välgörande ändamål ute i världen och till goda insatser i närområdet, Aneby kommun.

Överskottet från 2018 års konserter:
Insatserna i Bangladesh sker i samarbete med Svenska Barnhjälpen Aneby och stödet till skolan i Uganda sker genom Föreningen Golomolo i Malmö. Integrationsinsatserna i Aneby sker bl.a. i samarbete med Aneby kommun, kyrkorna och olika frivilligorganisationer. Alla insatser återredovisas i samband med konserterna.

Konserterna 2018 gav ett nettoöverksott på hela xxx kronor! De pengarna går till:
  • djupborrade brunnar för rent dricksvatten i Bangladesh (xx kronor)
  • hjälp till självhjälp i form av mikroföretagande i Bangladesh (xx kronor)
  • skolan i Golomolo i Uganda (xx kronor)
  • integrationsinsatser i vår egen kommun, Aneby (xx kronor)

LÄS MERss

J3 köket