President: Lennart Olsson

Under mitt presidentår hoppas jag naturligtvis att vi får fler och  gärna yngre medlemmar,  men vill även se ett större engagemang bland de befintliga medlemmarna när vi genomför våra event.

Vi skall under året ha intressanta och samhällsaktuella föreläsare på våra samlingar.

För att bemöta vår världspresident Mark Daniel Maloneys tema Rotary Connects the World skall vi jobba i det lilla formatet i vår närhet genom utbyte med våra grannklubbar Örje-Töcksfors och Bengtsfors.

Best Western Hotel Årjäng
Claras Torg