Välkommen till Årjängs Rotaryklubb
En trivsam klubb med god kamratskap och stämning!
Vi följer mottot: Omtanke utan baktanke.

Följ oss gärna på Facebook

Klubbprogram
torsdag den 29 augusti 2019
Guvernörsbesök

torsdag den 19 september 2019
Lars i E´- Marknad i förändring

Distriktartiklar
söndag den 18 augusti 2019
Kvarnbackadagen Skultuna
Vilken lyckad dag. Vi var igång redan vid 8 tiden lördag morgon för att ställa allt i ordning inför årets Kvarnbackadag. Kl 11 körde det så igång med sång, musik, dans, ansiktsmålning, fiskdamm, stipendieutdelning, informationsstånd, brandkåren, försäljning och inte minst mycket folk. Ett gemensamt projekt mellan föreningarna i Skultuna som vi lyckats få till stånd några år.

tisdag den 23 juli 2019
Klubbesök av DG
Nu är DG Gunnar Olssons samtliga datum för klubbesöken inlagda i kalendern.

lördag den 13 juli 2019
Guvernörens månadsbrev juli
DG Gunnar Olsson har kommet ut med sitt första månadsbrev.
Du kan läsa det här>>

tisdag den 2 juli 2019
Distriktsrådet 2019-20
Distriktsrådet 2019-20 består av följande medlemmar:

Från Vänster PDG Anneli Jelgert, Distriktssekreterare Stefan Andersson, DGN Anna Mohlen Lauridsen, DGE Karl Beijbom, DG Gunnar Olsson, IPDG Johan Strandberg.

söndag den 30 juni 2019
Guvernörskifte i Skultuna

Guvernörsskifte hos Skultuna Rotaryklubb.

Drygt 20 rotarianer samlades under fredagens DG skifte i Skultuna för att under några timmar umgås och äta lite sommarmat. Stefan Nordin höll föredrag om två av klubbens projekt kring att öka läskunnigheten genom bla att ge en bok till alla elever som började i första klass samt en arbetsplatsbibliotek för daglig verksamhet.

Från höger IPDG Johan Strandberg, DG Gunnar Olsson, DGE Karl Beijbom, DGN Anna Mohlen Lauridsen.

Best Western Hotel Årjäng
Claras Torg