Välkommen till Årjängs Rotaryklubb
En trivsam klubb med god kamratskap och stämning!
Vi följer mottot: Omtanke utan baktanke.

Följ oss gärna på Facebook

Klubbprogram
torsdag den 13 december 2018
Lucia
Idag är det Lucia. Och då kommer förskolan Skogsgläntans 5 åringar att gå luciatåg på dagens Rotarymöte. Fantastiskt kul tycker vi!

torsdag den 20 december 2018
Julbetraktelse med Anna Gustavsson

Distriktartiklar
tisdag den 4 december 2018
Månadsbrev november
Nu finns Guvernörens månadsbrev för november ute att läsa här>>

måndag den 5 november 2018
DG:s månadsbrev oktober
Guvernörens månadsbrev för oktober kan du läsa här>>

fredag den 2 november 2018
Ljusfest vid kyrkan
På lördag eftermiddag den 3 november kommer Kristinehamn-Bro Rotaryklubb att placera ut och tända 300 marschaller omkring och framför Kristinehamns kyrka. Medlemmarna i klubben säljer dessförinnan värdebevis som innebär att 30 kronor per marschall går till bekämpning av polio.

Läs hela artikeln i Kristinehamnsposten här>>

onsdag den 24 oktober 2018
Författarkväll
Vilken poliokväll på Skultuna Rotaryklubb. Drygt 50 personer kom, och fyra författare inbjudna att berätta om sina böcker. Marianne Cedervall, Catrine Tollström och Christina Erikson, Aron Olnafors kunde inte komma utan istället dök hans förläggare upp, Arne Olofsson. Under kvällen ordnades dessutom en tipspromenad, givetvis om böcker samt lotteri med visnter från författarna. Till denna goda litteratur bjöds det på en mustig soppa med bröd och givetvis en god efterrätt till kaffet. Allt som allt gav denna kväll ca 3500 kr till poliokampen. De inbjudna gästerna fick som tack för en givande kväll stickade höstsockor gjorda av de boende på Vallonens servicehus.

onsdag den 17 oktober 2018
Nytt PR-material
Nu finns det nytryck av Rotarys "Lilla Blå", samt annat nytt PR-material att beställa här>>

Best Western Hotel Årjäng