President: Anders Mohlin

Den 1/7 börjar jag min andra sejour som president i Båstad Rotaryklubb. Jag vill tacka avgående president Monica Melén-Beijer för ett stimulerande år med en fin anknytning till lokal mat och jordbruk. Jag vill fortsätta i Monicas fotspår med att poängtera anknytningen till Bjäre med mitt presidenttema.

Mitt programtema för 2019-2020 ärPersoner, företag, organisationer och föreningar som sätter Bjäre på kartan

Grunden för en bra rotaryklubb, är enligt min mening, trivsel och sammanhållning. Detta tycker jag kännetecknar Båstad Rotaryklubb.

Mina prioriteringar under mitt presidentår är aktivt söka nya medlemmar, prioritera våra hjälpprojekt och etablera nya projekt.

Nu ser jag fram emot ett spännande och intressant år i vår gemenskap och önskar god uppslutning på våra måndagsmöten!

Anders Mohlin

E-post: bastad@rotary.se