Borås Östra
STOCKHOLMS VÄSTRA

Vi har nu återupptagit våra fysiska möten i Sinnenas hus på torsdagar. Förhoppningsvis kommer vi att kunna fortsätta med detta med intressanta föredrag och möjlighet att samtala med varandra ansikte mot ansikte. Inte bakom en skärm. Vi kommer dock att ge möjligheten att delta på distans. 

Bilderna är från våra lunchmöten som hålls i ett fantastiskt hus och lokal som tidigare varit en Metodistkyrka. Vi träffas 12.00-13.15 i  Sinnenans Hus på Yxhammargatan. En diskussion pågår om att byta dag. 

Under årens lopp har klubben varit engagerad i olika projekt där det äldsta är Garissaprojektet som 1988 startades upp av klubbens tidigare hedersmedlemmar Carl-Axel Ekman och hans maka Monica. Mer om projekt som klubben driver eller är inblandad i beskrivs nedan under rubriken Klubbprojekt.


Är du intresserad av att få information om Rotary och kanske bli medlem i Rotary. Skicka då ett mail till adressen du finner i vänstermarginalen så tar vi kontakt med dig.

Klubbens Swish-nummer är123 220 8874Välkommen till Borås Östra Rotaryklubb

Sista juni 2019 gick Rotaryklubbarna Borås Östra och Borås Södra samman till en klubb under namnet Borås Östra Rotaryklubb.

 onsdag den 25 januari 2017
Destination Gymnasiet


Borås Östra Rotaryklubb stödjer Destination Gymnasiet. Varje söndag under terminen coachar man ett 40-tal grundskoleelever i åk 9 som saknar betyg i huvudämnen som matematik och engelska. Målet är att eleverna ska nå godkända betyg och komma in på gymnasiet,  https://www.destinationgymnasiet.se/

 
onsdag den 1 juli 2015
Musikskolan i Borås
Varje år i december delar klubben ut stipendier till någon eller några framstående elever vid Musikskolan i Borås