Varmt välkommen till våra möten! Vi är en härlig mix av engagerade människor som gärna bjuder på oss själva. Vi träffas på onsdagar kl 12 på Grand, äter lunch och lyssnar på ett intressant föredrag. Förutom detta driver vi ett antal projekt och deltar i flera aktiviteter för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

Välkommen på ett besök!

Klubbprogram
onsdag den 21 november 2018
Att bygga en företagskultur som skapar lönsam tillväxt - Andreas Jaldevik

Hur bygger man en företagskultur som skapar lönsam tillväxt. RO-Gruppen är ett tydligt exempel på ett företag som lagt stor vikt vid ämnet och som resulterat i framgångar på flera plan. Två år i rad har företaget erhållit utmärkelsen ”Sveriges bästa arbetsplatser”. Ett fantastiskt erkännande av det fokuserade personal- och kulturarbete som präglat RO-Gruppen de senaste åren. Under 2017 blev RO-Gruppen också utsedda till Årets byggföretag och nyligen till årets företagare i Borås.

onsdag den 5 december 2018
Glöggkväll