Klubbprogram
måndag den 8 juni 2020
NYC Life During Quarantine - From the 41st Floor (OnLine meeting)
Den digitala mötesformen ger nya möjligheter. Denna dag befinner sig föredragshållaren i New York City! Vi får en direktrapport från Karen Schadow som befinner sig i coronaisolering på 41 våningen.

tisdag den 16 juni 2020
Presidentskifte. Obs tisdag och kvällsmöte!
Vi träffas under informella former och på coronasäkert avstånd hemma i Jennie Bejeviks trädgård i Edenryd. Adressen är Östersjövägen 359. Du tar med dig egen förtäring, dryck och något att sitta på. Mötet hålls utomhus så klä dig efter vädret. Vi får lyssna till när Jennie och "hennes gubbar" i jazzbandet Havsbandet övar. Vid nån lämplig paus överlämnas presidentkedjan till vår nya president Lena Olsson. Du behöver inte göra föranmälan och du får naturligtvis gärna ta med dig din partner.
Observera att detta är en tisdag och mötet startar klockan 18.00.

måndag den 17 augusti 2020

måndag den 14 september 2020
Guvernörsbesök - möte med styrelsen

måndag den 12 oktober 2020