Klubbens standar har utförts av konstnären Gunnar Nylund som kanske är mera känd som konstnärlig ledare på Rörstrand och upphovsman till stengodsets popularitet. Standaret symboliserar det skånska landskapet med sockerbeta, pileträd, åker samt närheten till Danmark och svanarna i Öresund.

Klubbprogram
onsdag den 2 augusti 2017
Sommarmöte, gemensamt med Burlöv och Lomma/Bjärred på Örestads Golfbana
Inget särskilt program  - enbart lunch.

fredag den 11 augusti 2017
Musikunderhållning samt klubbdiskussion inför verksamhetsåret 2017/18
Musikunderhållning av klubbens stipendiat Emelie Stenberg
Klubbdiskussion om verksamheten; program, projekt, ekonomi och målsättningar inför verksamhetsåret 2017/18.

fredag den 1 september 2017
Scramblegolf
Vår årliga "Golf för alla" aktivitet, där även den som aldrig förr hållt i en golfklubba är välkommen.
Vi spelar i lag där det finns minst en erfaren golfare i varje lag.
Den som inte vill vara med på golfen kan komma till lunchmötet kl. 12:00.
Anmälan via mail till anders.davidsson@comhem.se med angivande av om du vill spela eller bara vara med på lunchen. Har du golf-handicap så ange det i din anmälan. Golfen är endast för medlemmar. Till lunchen är även andra Rotarianer välkomna.

fredag den 15 september 2017
Linda Lundqvist, läkare. Tjänstgjort för Rotarys läkarbank i Kenya
Linda Lundqvist är läkare och har tjänstgjort i flera omgångar för Rotarys läkarbank i Kenya. Hon berättar om sina erfarenheter av att ge medicinsk omvårdnad under primitiva förhållanden. Behovet är stort och Rotarys läkarbank gör skillnad.

Klubbartiklar
fredag den 30 juni 2017
BGCC 2017

Klubbmästerskap i Golf 2017

fredag den 9 juni 2017
Nya priser
Från och med verksamhetsåret 2017-18 justeras lunchpriserna!

Klubbprojekt
måndag den 27 februari 2017
Stipendiefond

Klubben har sedan 1984 delat ut stipendier inom kulturområdet. Fondens ändamål är att främja utbildning eller förkovran på det kulturella området, företrädesvis inom musik, litteratur och teater

fredag den 18 november 2016
Filippinerna
Klubben stöder Kristian Rankloos arbete med att hjälpa barnen i Filippinerna.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: burlov-karstorp@rotary.se

Restaurang Lillgården