Klubbens standar har utförts av konstnären Gunnar Nylund som kanske är mera känd som konstnärlig ledare på Rörstrand och upphovsman till stengodsets popularitet. Standaret symboliserar det skånska landskapet med sockerbeta, pileträd, åker samt närheten till Danmark och svanarna i Öresund.

Klubbartiklar
torsdag den 30 mars 2017
Stipendium 2017
Hög tid att söka vårt kulturstipendium!

Klubbprojekt
måndag den 27 februari 2017
Stipendiefond

Klubben har sedan 1984 delat ut stipendier inom kulturområdet. Fondens ändamål är att främja utbildning eller förkovran på det kulturella området, företrädesvis inom musik, litteratur och teater

fredag den 18 november 2016
Filippinerna
Klubben stöder Kristian Rankloos arbete med att hjälpa barnen i Filippinerna.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: burlov-karstorp@rotary.se

Restaurang Lillgården
Lundavägen 77
23252 ÅKARP

Ordinarie mötestid: Fredagar 12:00

"Två världsledande forskningsanläggningar byggs i Lund - hur påverkar det oss som redan bor här?" Ulrika Lindmark som är VD på Science Village Scandinavia AB.
2017-04-28 12:00