President: Lina Lunell

Lina Lunell

Bröder och systrar, kära Rotary-vänner!

Jag glädjer mig mycket åt mitt år som president och jag hoppas att vi med gemensamma krafter ska fortsätta på den utveckling som Rotary Danderyd påbörjat under tidigare år.

Frukostmöten på Cedergrenska tornet, där vi träffas I princip varje fredag för spännande föredrag är ett alltid uppskattat inslag. Detta kommer kompletteras med diverse studiebesök, after work men även aktiviteter tillsammans med systerkulbbar kommer att eftersträvas.

Utöver detta har vi I år två utbytesstudenter som vi tillsammans ska se till att de får ett händelserikt år hos oss I Danderyd. Glöm inte att bjuda till lite extra för att ge dem minnen för livet och en positiv bild av Rotary. Mitt eget utbytesår med Rotary gav mig just detta och för det är jag Rotary evigt tacksam.

Sammarbetet med Marina Läroverket I Stocksund är också ett viktigt inslag. Se till att bli mentor men låt ungdomarna göra jobbet, komma med ideerna och utvecklas I rätt riktning.

 

Hoppas vi ses på fredag igen, Lina!

 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: danderyd@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Cedergrenska Tornet
Kungsvägen 2
182 79 Stocksund

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:30

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Hållbar tillväxt
2020-02-21 07:30