Klubbprogram
fredag den 13 december 2019
Nobelpriset i medicin (enkelt)
Årets nobelpristagare i fysiologi eller medicin, Kaelin, Semenza och Ratcliffe, presenteras av Magna Andreén Sachs. Magna tar ner det till en nivå så att alla kan förstå.

fredag den 20 december 2019
Inställt

fredag den 10 januari 2020
Framgång, GRIT och lycka
En föreläsning om framgång, motgång, Positive Pschology, GRIT och drivkrafter. Mats Holmquist är entreprenör och föreläsare, och berättar om sina spännande erfarenheter.

fredag den 31 januari 2020
Entreprenörskap inom vården
Vi får en inblick i hur vården bemannas av hyrpersonal. Magnus Lundqvist är sjuksköterska och driver Sjuksyrra AB. Ett intressant föredrag om entreprenörskap inom vården.

tisdag den 3 mars 2020
Styrelsemöte

E-post: danderyd@rotary.se

Cedergrenska Tornet