Det stora Global Grant projektet som Degerfors RK och Karlskoga RK deltar i tillsammans med Oklahoma RC samt Riga RC har nu inspekterats vid Rigas Universitets barnsjukhus. Vi har bidragit med en hel del toppmodern utrustning till sjukhusets neonatalavdelning. Under stor uppslutning från gästande besökare och sjukhusledning har alla parter förklarat sig mycket nöjda med projektet. Stor uppmärksamhet gavs i lokala media och representanter för svenska och amerikanska ambassaderna var också med i aktiviteterna.
Den 24 oktober firade klubben sitt 60-års jubiléum.
Före jul bjöd vi gästerna på Letälvsgården och Västergården på julmat och julfika till allas stora glädje.
Under vintern är vi tillsammans med flera andra klubbar engagerade i ett hjälpprojekt i Lettland där vi ska stödja ett centrum för social anpassning.Under maj månad 2017 besökte vi Lettland för att lämna över projektet tillsammans med övriga Rotaryklubbar.  Den 7 april svarade Degerforsklubben som vanligt för fiskdammen vid kommunens stora barnkalas.Under vintern deltar vi i det så kallade R 10 projektet som stöder sjukhuset i Jekobpils, Lettland. I maj kommer en stor delegation från de i projektet engagerande klubbarns att överlämna projektet på plats.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Degernäs Herrgård
69335 Degerfors