Det stora Global Grant projektet som Degerfors RK och Karlskoga RK deltog i tillsammans med Oklahoma RC samt Riga RC år 2016   inspekterades under våren samma år vid Rigas Universitets barnsjukhus. Vi bidrog med en hel del toppmodern utrustning till sjukhusets neonatalavdelning. Under stor uppslutning från gästande besökare och sjukhusledning har alla parter förklarat sig mycket nöjda med projektet. Stor uppmärksamhet gavs i lokala media och representanter för svenska och amerikanska ambassaderna var också med i aktiviteterna.

Aktiviteter på hemmaplan:
Före jul 2018 bjöd vi gästerna på Letälvsgården och Västergården på julmat och julfika till allas stora glädje.
Den 7 april 2019 svarade Degerforsklubben som vanligt för fiskdammen vid kommunens stora barnkalas.

Under vintern 2018/19deltog vi i det så kallade R 10 projektet som stöder sjukhuset i Jekobpils, Lettland. I maj 2018 deltog två medlemmar från Degerfors i den stora delegation från R10 som överlämnde projektet till Jekabpils lasarett. Stor uppmärksamhet visades från lokala organisationer och massmedia.

Under 2018 fortsätter detta projekt. Vi och andra deltagande klubbar i Lettlandsprojekten har offentligen avtackats av Lettlands ambassad vid en tillställning på ambassaden den 29 mars.

Degernäs Herrgård
69335 Degerfors