KLUBBENS HISTORIA

Rotary E-Club of Riddarfjärden chartrades den 20 december 2013. Vår klubbvision är att möjliggöra medlemsskap i Rotary utan bundenhet av klubbmöten varje vecka. Vårt fokus ligger på aktivt engagemang på varje medlems villkor och möjlighet med Rotarys motto och vision som ledstjärnor.

Varje medlem bidrar aktivt med sin unika kompetens till klubbens helhet som en modern Rotary-klubb i tiden.

En hybrid e-klubb genomför de flesta möten på internet men en gång i månaden ses man även vid ett middagsmöte. Samtliga möten bandas och kan följas live eller i efterhand. Däremellan sker möten via kommittémöten, ”Kom-i-kapp”-aktivitet eller besök på andra Rotaryklubbar.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: president@riddarfjarden.org

Mårten Trotzig