President: Gry Andersson

För året 2018-2019 ser jag fram emot att ytterligare utveckla Rotary E-Club of Riddarfjärden.
 
Vår klubb representerar ett modernt medlemsskap i Rotary där våra medlemmar ges möjlighet att kombinera familje- och yrkesliv med ett aktivt medlemsskap i Rotary.
 
Det kommande verksamhetsåret präglas av ytterligare förstärkning av samsyn i visioner, mål och strategier med aktiviteter och djupt engagemang för Rotarys kärnområden.
 
Klubben har för avsikt att växa under kommande verksamhetsår. Vår målsättning är fortsatt att ha en jämn könsfördelning och representation från alla yrkeskategorier och åldersgrupper. Att få in yngre medlemmar är prioriterat i värvningsarbetet.
 
Under året kommer vi att ha aktiviteter stora som små vilket skapar engagemang i klubben samt gör Rotary synlig för en bredare allmänhet.
 
Välkommen att besöka oss - antingen på ett fysiskt möte första torsdagen i månaden eller via ett webmöte tredje torsdagen i månaden. Läs mer om våra möten på www.riddarfjarden.org/moten 
 
Du hittar oss även via Sociala Media ikonerna här intill.

 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: president@riddarfjarden.org


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Mårten Trotzig
Västerlånggatan 79
111 29 Stockholm

Ordinarie mötestid: Torsdagar 18:30

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Möte
2019-06-27 20:00