Enköping-Trögden

Välkommen till vår klubb!

Vi träffas varje torsdag kl 12.00–13.00 på Hotel Park Astoria i källaren för att lyssna på ett intressant föredrag och äta en god lunch tillsammans. Före eller efter lunchen har vi ibland styrelsemöten och/eller möten i klubbens olika kommittéer.

Sista torsdagen i månaden har vi vinlotteri där en lott kostar 20 kr, som betalas kontant eller till vårt Swishkonto: 123 137 52 78.

Coronahantering:

• Har du snuva eller hosta? Stanna hemma.
  • Handhälsa inte.

GDPR – EU:s datasäkerhetsförordning. Här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter

torsdag den 16 september 2021
Lunchmöte med Håkan Wikström, chefredaktör EP
EnköpingsPostens nye chefredaktör, Håkan Wikström, besöker oss och berättar om sina visioner för tidningen

Varmt välkomna!

torsdag den 23 september 2021
Lunchmöte med Nina Hermansen
Nina Hermansen är en av Sveriges största influencers/bloggare!

På sin blogg Niiinis Kitchenlife har hon ca 1,2 miljoner unika besökare i månaden

Varmt välkomna!

Nina Hermansen

torsdag den 30 september 2021
Lunchmöte med vår nya kyrkoherde, Lena Brolin samt vinlotteri
Lena Brolin, vår nya kyrkoherde som efterträtt Anders Grape, kommer och berättar om sig själv och sitt uppdrag.
Det är också dags för september månads vinlotteri

Varmt välkomna

torsdag den 7 oktober 2021
Lunchmöte med Mikael Wiklund, Enköpings lasarett
Välkomna att träffa Mikael Wiklund, överläkare, som berättar för oss hur pandemin har påverkat vårt lasarett och de som arbetar där

Trångt på lasarettet - P4 Uppland | Sveriges Radio

torsdag den 21 oktober 2021
Lunchmöte med Otto Stenvall på Infra Action
Välkomna på lunchmöte med Otto Stenvall från företaget Infra Action.
Infra Action håller på att slå svenskt rekord i DI Gasells mätningar och Otto berättar om resan från 0 till 160 miljoner på ca 3 år!!!

Infra Action är ett värderingsstyrt ingenjörsföretag med stora ambitioner. Många av oss som arbetar på Infra Action har lång erfarenhet från olika delar av branschen och drivs av ett engagemang att bidra till ett modernt och nytt byggande. Detta åstadkommer vi genom att med våra värderingar och erfarenheter som grund bidra med action, kunskaper och nytänkande i de projekt vi är en del av.

måndag den 13 september 2021
Rotarygolfen – Enköping RK vann!
De tre Rotaryklubbarna Enköping, Enköping-Trögden och Enköping-Vårfru samt Innerwheel tävlade traditionsenligt i golf i fredags. Vann gjorde Enköping och Jonas Broberg på 66 slag, god tvåa blev Enköping-Trögden och Ulla Pettersson på 72 slag. Nästa år är det Enköping-Trögdens tur att arrangera tävlingen och då på Orresta golfklubb.

Jonas Broberg, vinnare av Rotarygolfen 2021

torsdag den 9 september 2021
DG- och USA-besök
Den 2 september ägde två lite mer högtidliga möten rum. Vi fick dels besök av DG Dag Johannesson som poängterade att kraften i Rotary ligger i klubbarna, dels av Göran Fredrikson från The Rotary Club Orange Park Sunrise i Florida på besökt i hemstaden Enköping.

torsdag den 12 augusti 2021
Presidentskifte
Ulla Reuterskiöld lämnar över presidentskapet till Anders Grape. Anders förärades också utmärkelsen PHF - Paul Harris Fellow.

Foto: Anne Nilsson

torsdag den 1 april 2021
Vårlotteriet 2021 Utsålt

Enköping-Trögden Rotaryklubbs Vårlotteri 2021

SLUTSÅLT

Dragning var 1/4 kl 12:30

Söndagen den 21 februari startade försäljningen av 200 lotter á 100 kronor. I förmiddags blev de sista lotterna sålda och dragningen skedde klockan 12:30.

Överskottet går till Majblommans sommarkollo och vattenkällor i Kenya.

Vi tackar våra sponsorer för fina vinster och vi tackar er som hjälpt till med att köpa lotter.
Läs här vilka vinnarna blev!

måndag den 22 februari 2021
VÅRLOTTERI 2021

Välkommen till vår klubb! Här får du veta mer om oss.
Och här kan du se de senaste händelserna i klubbens Nyhetsartiklar och vinstfördelningen i vårt Vårlotteri

Klubbens startsida på Facebook är under bearbetning: