Enköping-Trögden

NYHETSARTIKLAR

Jul- och nyårshälsning 20/21

Kära Rotaryvänner!

Nu har halva mitt andra presidentår i Enköping-Trögdens Rotaryklubb gått och ingenting har blivit som förväntat, coronan satte agendan!

Vi lyckades i alla fall ha fysiska möten ute tillsammans med måndags-

klubben innan höstkylan kom och har besökt bl a Westerlundska gården, Idéträdgårdarna, gjort en stadsvandring och en guidad tur i vattenparken.

Tack vare Anders Grape har vi sedan kunnat ses i zoom-möten varje torsdag, vilket har varit och är en spännande upplevelse, speciellt när det gällde årsmötet. Då var det rekordmånga som deltog och resten lämnade oss fullmakt, så att allt skulle gå rätt till enligt våra stadgar.

Vi har också kunnat ha några intressanta program med både externa föreläsare och av våra egna medlemmar, bl a vinkunskap av Göran S, info om covid-19-läget av Anna-Lena och utbildning i zoom av Anders

Ett stort tack också till Ulla P, som i samband med Anders julbetraktelse imorgon, ordnar med ett champagne-lotteri. Jag hoppas att så många som möjligt deltar. Vi har även bjudit in måndags- och fredagsklubbarna, så att det ska bli riktigt mycket vi kan lämna som bidrag till härbärget inför julen. GLÖM INTE ATT SWICHA FÖRE KL 17 IDAG ONSDAG ! 100 kronor kostar lotten och man får köpa hur många man vill!

Men visst längtar jag efter att få träffa er alla som vanligt och få en handhälsning eller kanske en kram och få känna värmen och närheten. Programkommittén har också en rad intressanta föredrag och besök, som vi har att se fram emot, så snart det är möjligt! Och nu börjar vi kunna se ljuset i tunneln, vaccin är på gång ……………

Jag vill med dessa rader också önska er alla EN RIKTIGT GOD OCH FRÖJDEFULL JUL OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

Kram Ulla