Klubbprogram

Klubbprojekt
fredag den 1 juli 2016
Projekt Sommarläger för barn

Enköpings Majblommeförening anordnade även i år ett dagläger för barn som av särskilda skäl behöver en extra insats för att få en förgylld vecka under sommarlovet.  Det var två lägerveckor i juli där respektive barn får delta under en av dessa veckor. Klubben har i år bidragit med cirka 10 000 kr samt att övriga två Rotaryklubbar bidragit med samma belopp. Utöver dessa ca 30 000 kr har vi ansökt om extra medel från Rotary International och fått beviljat 30 000 kr extra. Det innebär att samtliga Rotaryklubbar, med bidrag från Rotary International, ger ca 60 000 kr till Enköpings Majblommeförening.

onsdag den 1 juni 2016
Stipendieutdelning i Enköpings skolor
Rotary Enköping-Vårfru delar årligen ut stipendium till elever inom Enköpings Kommun. - Denna tradition är ett väldigt positivt inslag för alla inblandade, och vi jobbar, tillsammans med skolorna, årligen för att hitta nya stipendiemottagar att uppmärksamma, berättar Hans Granholm, ansvarig för projektet inom Enköpingsklubben. Stipendiet är på 1 000 kr och delas ut till en elev i varje skola som har en 9-klass, vilket innebär att följande skolor omfattas; Fjärdhundraskolan, Bergvretenskolan, S:t Ilianskolan, Korsängsskolan, Kunskapsskolan, Entréskolan samt Örsundsbroskolan.

måndag den 26 oktober 2015
Projekt Integration
Nytt för verksamhetsåret har varit introduktionen av Integration som ett fokusområde i ett brett perspektiv.

måndag den 1 juni 2015
Drogförebyggande arbete i Enköpings grundskolor
Enköping-Vårfru har under 2015 deltagit i en rad projekt med syfte att nå ut med drogförebyggande information till föräldrar till elever på högstadiet. - Arbetet är en långsiktig process och ett samarbete mellan både Kommunen och Polisen, berättar Mats Alvemark som är ansvarig för projektet inom Enköpingsklubben.

Distriktprogram
fredag den 26 januari 2018
Järfälla Affärsnätverk
Välkommen till årets första nätverksträff

Länk till anmälan

måndag den 29 januari 2018
TRF certifierings- och utbildningsseminarium

Program: För den som så önskar; Konsten på Östra Real – en kort konstvandring utanför aulan. Mingel med smörgås och ett glas öl/vatten i personalrummet. Seminarium, sal 341 våning 3.
Mer information kommer inom kort

tisdag den 30 januari 2018
Matchningsmöte Yrkesmentorer

måndag den 5 februari 2018
Medlemsseminarium för nya medlemmar

MEDLEMSSEMINARIUM FÖR NYA MEDLEMMAR
Du som blivit Rotarymedlem under 2015, 2016 och 2017 är varmt välkommen!
Plats: FEI ingång hörnet  Döbelnsgatan - Kammakargatan, Stockholm
Inom en organisation som Rotary är det väsentligt att alltid utveckla och tillföra nya medlemmar. Rekrytering och medlemsvård är två mycket väsentliga delar av Rotarys dagliga förnyelsearbete.  Du hjälper oss i detta arbete genom din närvaro på seminariet, där vi bland annat kommer att lägga ut ett antal viktiga frågor till diskussion.
Distriktet bjuder på kaffe med smörgås och deltagandet är naturligtvis kostnadsfritt.
Hjärtligt välkommen till en givande kväll!

tisdag den 6 februari 2018
Distriktsstyrelse

onsdag den 7 februari 2018
DTTS
District Team Training Seminar (DTTS)
Plats: Företagsekonomiska Institutet (FEI)
Döbelnsgatan 4

lördag den 10 februari 2018
RLI, grupp 5, Rotary Leadership Institute modul 1&2
RLI broschyr.pdf
Omfattningen är 3 heldagar, uppdelade på 2 + 1 dag

Båda dagarna börjar 09.00 och slutar 16:00
max 20 deltagare
Glöm inte att ta med din namnskylt!
osa 2 feb

tisdag den 13 februari 2018
AG möte

torsdag den 15 februari 2018
Presidentsamråd Innerstan 1
Adress meddelas i mail

söndag den 18 februari 2018
RLI, grupp 4, Rotary Leadership Institute modul 3
RLI broschyr.pdf
Omfattningen är 3 heldagar, uppdelade på 2 + 1 dag, deltagare måste ha gått dag 1 och 2 före dag 3. Dag 3 kräver separat anmälan.

Alla tre dagarna börjar 09.00 och slutar 16:00
max 20 deltagare
Glöm inte att ta med din namnskylt!
osa 9 feb

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: enkoping-varfru@rotary.se

Best Western Hotel Park Astoria