Rotary är ett världsomfattande yrkesnätverk som gör humanitära insatser. Det är en politiskt och religiöst oberoende organisation som grundades av advokaten Paul Harris i Chicago, 1905. Rotarys 1,2 miljoner medlemmar är fördelade på över 34 000 klubbar runt om i världen. I Sverige har Rotary cirka 26 000 medlemmar, fördelade i över 550 Rotaryklubbar. I Eskilstuna är vi tre Rotaryklubbar.

Paul Harris grundidé var att eldsjälar från olika yrkesgrupper i samhället skulle delge varandra kunskap till ömsesidig nytta och för att tillsammans bidra till fred och en bättre värld. Rotarymedlemmarna är mentorer till varandra och andra.

E-post: eskilstuna@rotary.se

Elite Stadshotellet Eskilstuna