Eslöv-Sallerup Rotaryklubb är en modern klubb med starka rötter. Ambitionen är att vara en dynamisk samlingsplats med bildande och intressanta föredrag, medlemmar bidrar med sin kunskap och tid.  Vårt mål är att leva upp till Rotarys värderingar i dagens samhälle och att skapa gott kamratskap och nätverk. Vi tar ett stort humanitärt ansvar och gör insatser för olika projekt lokalt och globalt. Varmt välkommen att kontakta vår president Catrine Heinestam vid intresse!

Klubbprogram
fredag den 24 maj 2019
Hur tar vi hand om våra ryggar

fredag den 31 maj 2019

fredag den 7 juni 2019

fredag den 21 juni 2019

fredag den 28 juni 2019

Klubbartiklar
fredag den 17 maj 2019
Föredrag Orkla

Vad passar bättre den 17:e maj än att ha ett föredrag med lite norska influenser. En jämförelse mellan Orkla i Norge och Orkla i Sverige.

måndag den 1 april 2019
Gert Berglund

Vår charter- och hedersmedlem Gert Berglund avled måndagen den 25 februari 2019 efter flera års lidande i Parkinsons sjukdom.

fredag den 7 december 2018
2018 år stipendiater
Årets stipendiater i vår förering är Maziar Javidian, Mohamed El-Tahan och Rivan Hadji Haso. De gör en beundransvärd insats.
2018 års stipendiater

fredag den 29 juni 2018
Presidentskifte 2018

Nu har årets presidentskifte genomförts under en solig dag med ett trevligt besök på Bränneriets Gård. Catrin Heinestam lämnade över till Ann-Kristin Hansson. Vi tackar Catrin för det går som gått och önskar Ann-Kristin lycka till. På bilden syns kommande periods styrelse.

måndag den 4 december 2017
Paul Harris Fellow
I samband med vårt 40-års jubileum delade styrelsen ut fyra PHF!

fotograf: Håkan Sandbring

måndag den 27 november 2017
Jubileum

Den 25 november 2017 samlades vi på Slottsmagasinet, Örtofta Slott för att fira Eslöv-Sallerups rk´s 40 års jubileum med pompa och ståt!

fredag den 15 september 2017
Stig Ekander
Vår rotarykamrat Stig Ekander har lämnat oss.

lördag den 1 juli 2017
Presidentskifte

En något grå och regnig dag lystes upp av värme och gemenskap när vi i Eslöv-Sallerup rotaryklubb höll presidentskifte med fantastisk lunch på Bränneriets Gård den 30/6 2017.

måndag den 29 maj 2017
Boulekväll i Malmö

Klubbtjänst bjöd in till en fantastisk kväll den 18/5 i Malmö! Det var rafflande dramatik i gruset då våra boulmästare korades och lyckan var total som bilden visar.

måndag den 1 maj 2017
Emil Bachofner
Vår rotarykamrat Emil Bachofner har lämnat oss.

onsdag den 28 december 2016
Stipendiat 16/17
Hannes Tågerud har tilldelats Eslöv-Sallerups Rotaryklubbs stipendium 2016/17.

onsdag den 21 december 2016
Jullunch med medlemsintag

Klubbtjänst har arrangerat en jättetrevlig jullunch 16/12 2016 med alla ingredienser med som gör att vi får en högtidsstund.

fredag den 2 december 2016
End Polio Now
Tack vare Rotarys fantastiska insats har snart polio utrotats helt. 1988 fanns polio i 125 länder, idag finns endast fall av polio kvar i två länder i hela världen: Afghanistan och Pakistan. Eslöv-Sallerup Rotaryklubb mottog detta diplom för ekonomiskt stöd till The Rotary Foundation.

Diplomet finns att ladda ner under bibliotek/dokument.

måndag den 14 november 2016
Ålagille hos Hånsa & Maria i Tvillingaboden utanför Yngsjö.

Tack för ett lyckat Ålagille den 11/11 2016, en urgammal tradition som upplevdes i härligt kamratskap med bästa sällskapet! Det är gästerna som gör kalaset så stor eloge till er alla!

måndag den 17 oktober 2016
Lars Ekstedt
Vår Rotarykamrat Lars Ekstedt har lämnat oss.

fredag den 16 september 2016
Vi utlyser stipendium till någon som:

• har anknytning till Eslövs kommun och ännu inte fyllt 30 år.
• genom studier, forskning, arbete eller på annat sätt i Rotarys anda verkat för / avser att verka för, hög etisk standard inom affärs- och yrkesliv, humanitär service eller kontaktskapande över gränserna.

måndag den 5 september 2016
Golf - 2:a deltävlingen

Vår årliga Rotary Golf är avgjord!

fredag den 17 juni 2016
Presidentskifte

I den vackra slottsparken vid Trollenäs slott hölls presidentskiftet då Håkan Bäckström avgick och Christian Negendanck tillträde. Hemmagjord paj och Café Borgstugans berömda kakor serverades i härlig stämning då Christian Negendanck välkomnades som ny president och fick mottaga presidentkedjan.

fredag den 10 juni 2016
Besök på Örtoftaverket

Lennart Friberg talar med stor inlevelse om hur Örtoftaverket är byggt och att det är en hållbar energianläggning vi besöker. Det finns ett stort intresse från hela världen och de har många besökande, inte minst studenter.  Visionen är ”Energi för framtida generationer”.

fredag den 27 maj 2016
Gåva för barnens bästa

Efter ett mycket intressant och gripande föredrag beslutades att veckans insamling skänks till föreningen För barnens bästa.

E-post: eslov-sallerup@rotary.se

Eslövs Bowlinghall