Medlemsantalet idag är ca: 68 medlemmar med varierande ålder, kön, bakgrund, yrken och intresse vilket gör att vår klubb både internt och externt uppfattas som en mycket vänskaplig och trevlig Rotaryklubb. I vår klubb är kamratskap, mångfald och ledarskap viktigt. Det finns stor energi och driv hos alla våra medlemmar och det gör våra lunchmöten mycket aktiva.

Varje Måndag får du ta del av ett intressant föredrag av hög kvalitet som ökar vår kunskap och ger tillfälle för reflektion.
Du får även möjlighet att träffa många människor i olika befattningar i sina yrkesroller. Kom gärna och besök oss som gäst en Måndagslunch kl 12:00 där vårt möte avslutas kl 13:00.

Utöver dessa luncher ordnar vi studiebesök, resor och andra aktiviteter.

Swish: 123 602 31 21

E-post: falkenberg-herting@rotary.se