NYHETSARTIKLAR

World Polio Day - End Polio Now

2019-10-23

24 oktober är dagen då vi uppmärksammar World Polio Day. Vårt distrikt 2380 har beslutat att inleda en kampanj för att få Rotary att synas och kunna berätta om hur Rotary arbetar med att utrota polio.
Erik Lundqvist, kampanjledare i distriktet och Lena Wissinger-Sparv, ordförande i distriktets PR-kommitté, har skrivit underlag till en insändare och bett alla presidenter skriva under, vilket både Jan Aronsson, president i Ållebergsklubben och jag gjort. Vi har även skickat insändare till Falköpings tidning och hoppas att den blir införd den 24 oktober.
Insändare 191024.pdf

facebook share button twitter share button linkedin share button

Hotel Falköping
Medborgarplatsen 1