Göteborg Älvstranden

PRESIDENT: Anna Aspgren

Rotary är för mig en organisation som både gör skillnad i världen och som erbjuder personlig utveckling genom såväl nationella som globala nätverk och inte minst via alla informativa föredrag på klubbmöten. Och att få vara president i en Rotaryklubb känns både som ett stort förtroende och även som en förmån. I år är andra gången jag får detta förtroende efter att ha varit medlem i Rotary sedan 2008. Under dessa år har jag även haft andra uppdrag som programansvarig och sekreterare samt även uppdrag inom Rotary distrikt 2360 som bland annat ordförande för finanskommittén.

I mitt yrkesliv är teknikutveckling, innovation och ledarskap återkommande teman som det finns stora möjlighet att stöta och blöta med andra medlemmar i Rotaryklubben som har helt annan yrkesbakgrund. För mig är kamratskap en viktig del inom klubben, att vi som klubbkamrater trivs, har trevligt och kan stötta varandra.

Andra lika viktiga delar i klubbens verksamhet är vår programverksamhet som ger oss informativa och intressanta föredrag – en stor eloge till programansvariga för detta – samt att vi tillsammans i klubben genomför projekt som kan göra skillnad i stort eller smått, gärna i vårt närområde.

Min programförklaring för året är därför ”Genom glädje och kamratskap gör vi skillnad”. Låter detta rätt för dig är du hjärtligt välkommen till kanske är Göteborgs trevligaste Rotaryklubb med intressanta program och trivsamma klubbmöten.

Anna Aspgren
President 2021–2022