Varmt välkommen du också!

En del tror att man måste ha en särskild position i samhället för att komma på våra möten. Så är det inte, i Angereds Rotaryklubb är vi en blandning av vanliga, engagerade, omtänksamma personer som gärna bjuder på oss själva. Vi har ett avspänt förhållningssätt och fokuserar på att ha det så trevligt som möjligt på våra möten.
Varje fredag lunch träffas vi, äter god mat och lyssnar på ett intressant föredrag.

Är du intresserad av att vara med?
Då är du varmt välkommen att hälsa på! Ingen föranmälan krävs, det är bara att leta upp vårt bord eller fråga efter oss i restaurangen, så tar vi hand om dig.
Tips! Innan du kommer, titta gärna under menyfliken "Kalender" ovan för att se programmet.

Rotaryrörelsen har alltid vilat på en stark, ideell grund och har bl.a. som syfte att driva humanitära projekt, med varierande inriktning och omfattning. Att människors lika värde respekteras är självklart för en Rotarian likaså att agera med hög etik och moral, vilket kan ske bl.a. genom Rotarys 4-frågeprov:

1. Är det sant?

2. Är det rättvist mot alla parter?

3. Kommer det att skapa goodwill?

4. Kommer det att vara till fördel för alla som berörs?

www.rotary.se kan du läsa mer.

E-post: goteborg-angered@rotary.se

Hjällborestaurangen
Hjällbo Lillgata 1
42433 Angered

Ordinarie mötestid: Fredagar 12:30

"Öppet Hus - mentorskap för mångfald sedan 10 år i Göteborg" av och med Segen Ghebre och Astri Lidman.
2019-08-30 12:30