Göteborg City

PRESIDENT: Lars Falkenman

Sambo med Monica i Göteborg sedan länge, har två döttrar och fyra barnbarn i åldrarna 2-7 år.

Jobbar som leg. ortopedingenjör och CEO på Flexbrace Bandageri i Köpenhamn sedan 1997. Varit verksam inom ortopedisk teknik sedan 1975, med undantag för ingenjörsutbildning på Teknis i Borås och sedan ortpopedingenjörsutbildnig på Munksjöskolan, numera Hälsohögskolan i Jönköping. Jobbat som ortopedingenjör i Borås, CEBELOR Brussels, Ortopedteknisk chef på Universitetssjukhuset Linköping, Köpenhamn Nyrup och Maag och sedan Flexbrace Bandageri i Köpenhamn.

Innehavare av patent på en droppfotsortos. Levererat dessa till en rad kända danskar bl.a. Kim Larsen (artist), Peer Kirkeby (konstnär) och Inger Linde (vauhuset ILVA).

Ett motto för presidentåret är: Många gör lite.

Kommer att arbeta föra att modernisera Rotary i enlighet med Rotarys grundprinciper, med de fyra frågorna som bas.