PROJEKT - Lokala projekt

Min Stora Dag

2019-07-01

Göteborg-Frölunda Rotaryklubb stödjer Min Stora Dag, en insamlingsstiftelse som hjälper barn med svåra sjukdomar till en välbehövlig paus från en vardag fylld av sjukhusrutiner.

Bildresultat för min stora dag

Min Stora Dag samarbetar med samtliga sjukhus , som har barn- och ungdomskliniker, som är de som identifierar de barn och unga som behöver ett avbrott i sin sjukdomsvardag. I Västra Götaland gäller samarbetet barnkliniker på bl.a Drottning Silvia och Borås.

Det utvalda barnet får börja drömma och önska sig något. Sen gör Min Stora Dag det bästa man kan för att förverkliga drömmen. Då alla Stora dagar är skapade ur ett barns fantasi kan vad sim helst hända! Att spela gitarr med sin största idol, flyga helikopter eller att pannkakskalas med Pippi Långstrump är exempel på Stora Dagar som ägt rum.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: Goteborg-frolunda@rotary.se

VillaBelparc