Göteborg-Hovås

PRESIDENT: Mariana Lundaby

Jag vill tacka er för förtroendet som president för denna Rotaryklubb under verksamhetsåret 2021 - 2022

Jag är gift med Ulf Lundaby sedan 1985 och tillsammans ha vi en son och en dotter som har gett oss tre barnbarn, 2 flickor i åldrarna 2 och 3 år samt en pojke på en månad.

Jag är en flerspråkig, samhälls intresserad person med olika yrkesbakgrunder,som säljare,desinare,ekonom, koordinator och har varit anställd i Ecuador, Ethiopen, Saudi Arabien samt Sverige.

Jag arbetar som konsult och voluntär i olika projekt både nationell och internationell. Jag tar fram designade, ekologiska och handgjorda smycke och hattar som tillverkas i Anderna, produkterna sälj på olika mässor och föreningar.

Mitt mål är att stödja kvinnor och barn. Jag är övertygga om att affärsmässiga metoder är nödvändiga för att nå sociala förbättringar för familjerna "Hjälp till självhjälp ".

Min motto för mitt år som president är:

Under mitt presidentår kommer jag att arbeta för att skapa en klubb där alla våra medlemmar ska känna sig välkomna samt marknadsföra klubben för att få in nya medlemmar genom Rotarys anda.

Fem goda skäl att bli medlem

• Du får tillgång till ett internationellt nätverk
  • Du bidrar med din kunskap
  • Du får möjlighet att träffa och lyssna till intressanta föredrag
  • Du ger ungdomar en chans. Rotary stödjer ungdoms verksamhet samt utbildning
  • Du gör något gott för världen
Tack och välkommen att besöka Hovås Rotaryklubb!