NYHETSARTIKLAR

Liseberg imorgon

2019-09-15 - 2020-06-30

VD Tomas Sjöstrand, Liseberg Utveckling

presenterade Lisebergs utveckling de kommande åren.

Vi fick veta att Liseberg kommer att bygga ett hotel med 450 famlijerum och ett stort Vattenland på parkeringen söder om nuvarande Liseberg.
Nelickevägen kommer att blir ett 16 meter brett och grönt promenadstråk mellan parkering och evenemang och trafiken som idag går där flyttas att alldeles intill E6.
Volvo planerar dessutom ett mottagningscentra med museum mellan PEAB-huset och Liseberg.
Klickar du på länken som följer kan du se något av det vi fick se: https://www.liseberg.se/om-liseberg/lisebergs-jubileumsprojekt/

facebook share button twitter share button linkedin share button

Tel: 0709104605 E-post: kungsporten@rotary.se

Disponentvillan Lyckholm