NYHETSARTIKLAR

Ta ett djupt andetag - Stressa ner

2020-01-11 - 2020-09-19

Vid 2020 års första Lunchsammanskomst fick vi lära oss att "ta ett djupt andetag" med jämna mellanrum och stressa ner. vi fick även lära oss att jaäkta ibland inte var detsamma som stress. Författaren mm Kinga Andersson delade med sig av sina erfarenheer av att "gå i vöggen" och sedan lära sig att hantera sin situation.
Vi fick även veta hur vanligt det är att människor är sjukskrivna för stres - hela 83 000 under 2019.  Det är väsentligt vanligare att kvinnor drabbas stress enligt statistiken. Orsaken till detta är något oklar, men synpunkten att att kvinnor oftare tar ett större ansvar för familjen än mannen framfördes som en tänkbar och mycket sannolik orsak. Vill du ta del av de behanlingsprogram mo stress som Kinga arbetar med så klicka på länken som följer: Utmattningsfri

facebook share button twitter share button linkedin share button

Tel: 0709104605 E-post: kungsporten@rotary.se

Disponentvillan Lyckholm