President: Selma Pacariz

Välkomna till Kungsporten Rotaryklubb!

Jag är mycket glad att jag har fått förtroende att vara president för Kungsporten Rotaryklubb. Det är med stor stolthet som jag bär på min Rotary nål. När jag blev medlem blev jag mest imponerad av Rotarys humanitära engagemang och alla fantastiska projekt som klubben hade och fortsätter att ha. Vi stödjer till exempel unga talanger i Göteborg bl.a. genom Unga forskare, vi har under flera år ett projekt i Burkina Faso där vi hjälpt en by med solceller, skola, trädplantering m.m., vi är engagerade i Integrationsnätverk Göteborg och mycket mer.

Varje fredag ser jag framemot vår lunchsamankomst och förmånen att få höra ett spännande föredrag i ett fantastiskt sällskap där det är aldrig brist på frågor och diskussion. Det är glädjande att vi under förra året välkomnat 5 nya medlemmar. Jag vill så klart att vi fortsätter med att rekrytera fler medlemmar även i år! Förutom vårt strategiska arbete, hoppas jag att ni även bjuder med er många gäster (arbetskollegor, vänner m.m.) till våra lunchsammankomster där de kan förtrollas av den fina atmosfären vi har.

Om mig
Yrkesmässigt är jag disputerad oceanograf som arbetar som konsult på ÅF Pöyry med frågor inom marin miljö. Tidigare har jag forskat inom fiskerioceanografi. Privat är det familjen som är viktigast både min egen och min systers familj. När det finns tid över så är det vänner, träning, film, böcker, tango och choklad som får min uppmärksamhet.

Tel: 0709104605 E-post: kungsporten@rotary.se

Disponentvillan Lyckholm