Välkommen till Rotary Långedrags Lunchmöten måndagar 12.30
Vi har ett intressant 30min-föredrag därefter äter vi gemensam måltid.

Klubbprojekt
onsdag den 4 september 2019
Rotary Långedrag projekt - klicka här!

Rotary Långedrag har 2 stora och betydelsefulla projekt, båda med syftet att stödja barn i särskilda miljöer.

Vi har ett lokalt projekt - vi kallar det "Gårdstensungdom går i seglarskola på Långedrag" samt ett internationellt projekt i Sydafrika,  som vi kallar "Imibala".  Båda våra projekt stöttar barn och ungdom i deras uppväxt till bra och bredsynta världsmedborgare.

onsdag den 23 mars 2016
Rotary Långedrags projekt "Imibala" klicka här!

he 2017 Imibala Golf Cup

Results

A big and happy day on Bright Street!  A group of the 100 children collects their Imibala support packages.

We finished the fundraising for 2016 by end of Feb.  A group of Imibala children ”received their check” the 16th of March at the Imibala Trust Office in Bright street, Somerset West.  The results were as follows:

Klubbprogram
måndag den 25 november 2019
Guvernörsbesök
Vår nye guvernör, Jerry Brattåsen, besöker oss denna gång.
Han har först ett möte med vår klubbs styrelse.
Därefter - på vanlig tid kl 12:30 - har vi vårt möte för hela klubben, med guvernören som föredragshållare.
Vi hoppas på stor närvaro denna gång.

måndag den 2 december 2019
Tunnelbana i Göteborg - en sensationell möjlighet!
Gunnar Anjou berättar om detta.

måndag den 9 december 2019
Utmattning och stress
Kinga Andersson berättar om detta och talat av egen erfarenhet. HOn har hållit detta föredrag hos andra klubbar.

måndag den 16 december 2019
Julavslutning
Vi har vår avslutning på Galleri Långedrag.

måndag den 13 januari 2020
Framtida kärnenergisystem
Professor Christian Ekberg berättar om detta.
Christian är själv medlem i Rotary Frölunda.
OBS: Detta är vårt första möte efter juluppehållet och vi besöker alltså nu Rotary Frölunda som har sina möten på BelParc.

Seglarkrogen
Talattagatan 10