Välkommen till Rotary Långedrags Lunchmöten måndagar 12.30
Vi har ett intressant 30min-föredrag därefter äter vi gemensam måltid.

Klubbprojekt

onsdag den 23 mars 2016
Rotary Långedrags projekt "Imibala" klicka här!

he 2017 Imibala Golf Cup

Results

A big and happy day on Bright Street!  A group of the 100 children collects their Imibala support packages.

We finished the fundraising for 2016 by end of Feb.  A group of Imibala children ”received their check” the 16th of March at the Imibala Trust Office in Bright street, Somerset West.  The results were as follows:

lördag den 17 oktober 2015
Rotary Långedrag projekt - klicka här!

Rotary Långedrag har 2 stora och betydelsefulla projekt, båda med syftet att stödja barn i särskilda miljöer.

Vi har ett lokalt projekt - vi kallar det "Gårdstensungdom går i seglarskola på Långedrag" samt ett internationellt projekt i Sydafrika,  som vi kallar "Imibala".  Båda våra projekt stöttar barn och ungdom i deras uppväxt till bra och bredsynta världsmedborgare.

Klubbprogram
måndag den 25 november 2019
Guvernörsbesök
Vår nye guvernör, Jerry Brattåsen, besöker oss denna gång.
Detaljer meddelas senare.

Tel: 705459475 E-post: goteborg-langedrag@rotary.se