NYHETSARTIKLAR

Mingelskola – Så får du människor att göra affärer med dig

2015-11-19

På dagens möte kom Anneli Egestam från Egestam Marketing, http://www.egestam.se/, och pratade om mingel och nätverkande.

Anneli höll en mycket engagerad och initierad föreläsning om nätverkande och mingel. Efter ett antal tips så slog hon fast att "Det finns inget rätt sätt - Det finns bara Ditt sätt". En sanning som är otroligt viktig att upprepa! Vidare tips var
- Var dig själv
- Var engagerad och nyfiken
- Se inte kund i alla du träffar
- Inse att din tid, kompetens, erfarenheter och kontakter är värdefulla för andra.
- Var generös och sträva efter att hjälpa andra!

Det var några tips som hon delade med sig av under den alltför korta föreläsningen.

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 0709-874897 E-post: kontakt@lindholmenrotary.se

För exakt lokal se i kalendern/oftast i Kuggen på Lindholmstorget