NYHETSARTIKLAR

Göteborgs första hållbara galleria

2015-11-26

Dagens möte gästades av Malin Sommanö från www.ecomarketgbg.se Hon pratade om Göteborgs första hållbara Galleria!

Malin Sommanö gästade klubben och talade om stadens första hållbara galleria. Galleria som ligger på Storgatan i Vasastan, säljer endast kläder som är ekologiskt och rättvist framtaget, ett hållbart koncept för framtiden. Hon presenterade olika märkningar som var värda att titta efter, problematiken i andra, hur dagens klädindustri fungerar och framförallt inte fungerar till nackdel för miljö, producenter och i slutändan oss konsumenter.

I gallerian hittar du produkter inom kategorierna nytt, återvunnet och nytillverkat av återvunnet material, 2nd hand, etc. De har även ett klädbibliotek där du kan köpa ett lånekort för att låna kläder, max 5 åt gången, under ett år.

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 0709-874897 E-post: kontakt@lindholmenrotary.se

För exakt lokal se i kalendern/oftast i Kuggen på Lindholmstorget