President: Stig Ottosson


Välkommen till Rotary Göteborg-Lindholmen!

Mobil 0761-851073
e-mail stig.ottosson@gmail.com


 

Rotary Göteborg-Lindholmen är en klubb i en spännande del av Göteborg. Här på Lindholmen präglas atmosfären av samverkan mellan näringsliv och akademi, offentlig verksamhet och nyföretagande, storföretag och småföretag i en berikande mångfald i en internationell miljö. 
Mitt i denna sjudande del av staden erbjuder Rotary Göteborg-Lindholmen unika möjligheter till nätverkande, gemenskap, välgörenhet, samhällsengagemang, ledarskapsutveckling, fredsarbete, ungdomsutbyte etc.

Sedan starten 2010 är vår klubb ett yrkesnätverk som präglas av just den mångfald som råder här på Norra Älvstranden.

Vi träffas för lunchmöten på torsdagar 12.00. Mötet inleds med ett 20 minuters föredrag i Gert Wingårdhs spektakulära landmärke ”Kuggen” varefter vi förflyttar oss till restaurangen i Science Park för att fortsätta samvaron över en god lunch. 
Vi är en internationell klubb och med det följer att om vi har medlemmar eller besökare som inte talar svenska så håller vi våra möten på engelska.
Att ta sig till och från våra möten med Västtrafik är enkelt oavsett man väljer att ta båten över älven, electricity buss nr 55 eller kanske buss nr 16.

Rotary – Gör skillnad!
 
Så lyder Rotary Internationals president, Ian H.S. Riseley’s valspråk 2017-18 och som medlem i Rotary Göteborg-Lindohlmen är du en viktig kugge i ett väloljat maskineri som bidrar till just detta, att göra skillnad. Tillsammans gör vi skillnad genom effektiva globala projekt mot fattigdom, sjukdom och för hållbar samhällsutveckling. Som exempel kan nämnas världens största kampanj mot polio som drivs av Rotary Foundation i nära samarbete med Bill & Melinda Gates Foundation och som är mycket nära att lyckas med målet att utrota polio från jorden.
Rotary ger dig möjlighet att öka ditt samhällsengagemang, både lokalt och globalt och göra just skillnad. Våra mål är höga och varje medlem har att i allt vi tänker, säger och gör, reflektera över de fyra frågor som sammanfattar Rotarys etik och värdegrund:

  1. Är det sant?
  2. Är det rättvist mot alla som berörs?
  3. Skapar det samförstånd och bättre kamratskap?
  4. Är det värdefullt för alla som berörs?
Vi vill gärna att nya medlemmar ska få ta del av gemenskapen i vårt nätverk och jag hoppas du får tillfälle att besöka oss.

Välkommen!

 

 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

Tel: 0709-424690 E-post: info.83052@list.clubadmin.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

För exakt lokal se i kalendern/oftast i Kuggen på Lindholmstorget
Lindholmsplatsen 1
41756 Göteborg

Ordinarie mötestid: Torsdagar 12:00

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Kan vi räkna med framtidens material?
2018-04-26 12:00