Welcome to our Thursday lunch sessions at 12:00-13:00. We would love to see you there at ten to twelve for some networking mingle, the seminar starts at 12:00 and we eat at 12.30 at the nearby food court, where you select from today's menu. Normally we meet at Kuggen (Lindholmsplatsen 1) and there is no registration in advance needed but please check the program since we can be visiting other places. The seminar will be in English when asked for.

Välkommen till våra inspirrerande torsdagsluncher mellan klockan12:00-13:00
. Kom gärna 10 min innan så att du hinner nätverka en stund. Vi lunchar 12.30 i matsal med flera rätter. Ofta sitter några kvar en kvart eller så och pratar över en kaffe. Vanligen träffas vi i Kuggen (Lindholmsplatsen 1), bredvid Lindholmen Science Park och vi har ingen förregistrering. Kolla dock med programmet eftersom vi kan vara på studiebesök eller liknande.

Våra föredrag handlar om det som vi värnar. Vi fokuserar på tre områden:
Hållbart samhälle, Företag på Älvstranden och Coacha individen. Utöver detta kan du hitta det mest varierande ämnena. Föredragen är på engelska när gäster eller föredragshållare önskar detta.

Göteborg Lindholmen Rotaryklubb har som målsättningen att vara en klubb med yrkesverksamma, med en medelålder under 50 år och minst 40% från resp kön. Rotary är världens största yrkesnätverk så det nationella/internationella utbytet är stort. Vi på Lindholmen är delaktiva i flera social projekt som berört oss. Idag:
- driver vi i Västsverige Yrksementorer för nysvenskar med akademisk bakgrund
- stöttar vi BRIS i Sverige
- stöttar vi internationellt Hungerprojektet, Rent vatten, Utbildning och End Polio Now

Är du intresserad av enstaka föredrag eller önskar vara med i Rotary? Välkommen som du är! Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp så tar vi hand om dig.

Årsavgift 100 kr - Seminarieavgift 620 kr/termin - Lunchpris (vanligen) 110 kr/gång
Vid inbetalning betala till BG 636-3931 eller Swish 123 419 3553
Ange vad denna avser Seminarie, Lunch, etc. Ditt namn syns automatiskt.

Tel: 0708-850242 E-post: goteborg-lindholmen@rotary.se

Kuggen - Lindholmen Science Park