Welcome to our Tuesday lunch sessions at 12:00-13:00. We would love to see you there at ten to twelve for some networking mingle, the seminar starts at 12:00 and we eat at 12.30 at the nearby cafe, where you select from today's menu. Normally we meet at Zenuity MobilityXlab (Lindholmspiren 2), registration not required but we prefer if you can do this at Eventbrite, here you also see all details for our seminars and activities. The seminar will be in English when asked for.

Välkommen till våra inspirerande tisdagsluncher, klockan 12:00-13:00
. Kom gärna 10 minuter innan så att du hinner nätverka en stund. Seminariet börjar klockan 12:00 och sedan lunchar vi klockan 12.30 i en lunchrestaurang som erbjuder flera rätter. Ofta sitter några av oss kvar en kvart eller så och pratar över en kaffe. Vanligen träffas vi i Zenuity MobilityXlab (Lindholmspiren 2), bredvid Lindholmen Science Park. Anmälan i förväg krävs inte men vi föredrar om du kan göra detta, sker på Eventbrite, här finns även alla detaljer avseende våra föredrag och aktiviteter.

Våra föredrag handlar om det som vi värnar, detta år kommer det att genomsyras av Rotary Internationals tema "Rotary Förenar Världen".

Göteborg-Lindholmen Rotaryklubb har som målsättningen att vara en klubb för yrkesverksamma och erbjuda ett intressant nätverk. Vi siktar på att ha en medelålder under 50 år och vi arbetar aktivt för mångfald i vår klubb. Rotary är världens största yrkesnätverk så det nationella/internationella utbytet är stort.
Är du intresserad av att delta på ett enstaka föredrag eller önskar vara medlem i Rotary? Oavsett välkomnar vi dig som du är!

Årsavgift 100 kr - Seminarieavgift 620 kr/termin - Lunchpris (vanligen) 110 kr/gång
Vid inbetalning betala till BG 636-3931 eller Swish 123 419 3553
Ange vad denna avser Seminarie, Lunch, etc. Ditt namn syns automatiskt.

Tel: 0708-850242 E-post: goteborg-lindholmen@rotary.se

Tisdagsmöte - Rotary Göteborg-Lindholmen