Welcome to our thursday lunch sessions at 12.00 - 13.00. We eat at 12.30 and you select from a menu. Normally we meet at Kuggen (Lindholmsplatsen 1) and there is no registration in advance. But please check the program we can be visiting other places. The seminar will be in english when asked for.

Välkommen till våra inspirrerande torsdagsluncher 12.00 - 13.00
. Kom gärna 10 min innan så att du hinner nätverka en stund. Vi lunchar 12.30 i matsal med flera rätter. Ofta sitter några kvar en kvart eller så och pratar över en kaffe. Vanligen träffas vi i Kuggen (Lindholmsplatsen 1), bredvid Lindholmen Science Park och vi har ingen förregistrering. Kolla dock med programmet eftersom vi kan vara på studiebesök eller liknande.

Våra föredrag handlar om det som vi värnar. Vi fokuserar på tre områden:
Hållbart samhälle, Företag på Älvstranden och Coacha individen. Utöver detta kan du hitta det mest varierande ämnena. Föredragen är på engelska när gäster eller föredragshållare önskar detta.

Göteborg Lindholmen Rotaryklubb har som målsättningen att vara en klubb med yrkesverksamma, med en medelålder under 50 år och minst ca 40% från resp kön. Rotary är världens största yrkesnätverk så det nationella/internationella utbytet är stort. Vi på Lindholmen är delaktiva i flera social projekt som berört oss. Idag:
- driver vi i Västsverige Yrksementorer för nysvenskar med akademisk bakgrund
- stöttar vi BRIS i Sverige
- stöttar vi internationellt Hungerprojektet, Rent vatten, Utbildning och End Polio Now

Är du intresserad av enstaka föredrag eller önskar vara med i Rotary? Välkommen som du är! Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp så tar vi hand om dig.

Årsavgift 100 kr - Seminarieavgift 620 kr/termin - Lunchpris (vanligen) 110 kr/gång
Vid inbetalning betala till BG 636-3931 eller Swish 123 419 3553
Ange vad denna avser Seminarie, Lunch, etc. Ditt namn syns automatiskt.

Klubbartiklar
fredag den 9 september 2016
Temporär lokal
Vi håller temporärt till i Sigmahuset, Lindholmpiren 9. Välkommen dit!

lördag den 27 augusti 2016
Nu kör vi igång igen
Torsdag den 1 september kl 12 startar vi upp höstterminen för klubben. Med en lång, skön, energigivande sommar bakom oss ser vi fram emot spännande föredrag, intressanta möten och härliga luncher!

Väl mött!

torsdag den 26 november 2015
Göteborgs första hållbara galleria
Dagens möte gästades av Malin Sommanö från www.ecomarketgbg.se Hon pratade om Göteborgs första hållbara Galleria!

torsdag den 19 november 2015
Mingelskola – Så får du människor att göra affärer med dig
På dagens möte kom Anneli Egestam från Egestam Marketing, http://www.egestam.se/, och pratade om mingel och nätverkande.

lördag den 14 november 2015
Utmärkelse Paul Harris Fellows till Stig Ottosson!
På årsmötet för Rotary Distrikt 2360 så fick vår egen grundare och nestor, Stig Ottosson, utmärkelsen Paul Harris Fellows.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 0709-424690 E-post: info.83052@list.clubadmin.se

För exakt lokal se i kalendern/oftast i Kuggen på Lindholmstorget