Klubbartiklar
tisdag den 18 september 2018
Rotaryvänner!

Hejsan alla Rotarianer. Vi träffas klockan 18:00 på måndagskvällarna och minglar tills 18:30 då maten serveras i vår lokal på Lennart Torstenssonsgatan 3. Eftersom vi beställer mat i förväg måste ni anmäla er till mig senast fredagen innan respektive möte. Min mailadress är larshsvensson@gmail.com
Ni är alla hjärtligt välkomna!
Lars Svensson

måndag den 10 september 2018
Shelter Box
Information om pågående insatser under augusti 2018.
Shelterbox aug 2018.pdf

söndag den 24 juni 2018
Ny ordförande i Svenska FN-förbundet medlem i Göteborg-Poseidon
Vår medlem Anneli Börjesson är vald till ny ordförande i Svenska FN-förbundet. Något vi i Göteborg-Poseidon naturligtvis är oerhört stolta över och vi vill gratulera Anneli till ordförandeskapet i en Svenska FN-förbundet som bedriver ett oerhört viktigt arbete.

Klubbprojekt
söndag den 6 april 2014
Tandkliniker i kåkstäder

Stiftelsen startade 2012 ännu en klinik i kåkstaden Broadlands, också utanför Kapstaden.

lördag den 9 februari 2013
Utbytesprojekt med andra Rotaryklubbar

Göteborg-Poseidon bedriver ett flertal utbyten med andra Rotaryklubbar.

E-post: goteborg-poseidon.rotary@outlook.com

Villan