Välkommen till Göteborg-Säve Rotaryklubb.

Vi är en frukostklubb som träffas varje fredag morgon, klockan 07:30, på Quality Hotel Winn vid på Hisingen. Här njuter vi av en härlig frukost samtidigt som vi samtalar om veckan som gått, helgen i antågande eller kanske utväxlar några bra affärstips eller kontakter.

Nätverkandet i klubben och i Rotary är mycket aktivt.

Men vi lyssnar också på mycket intressanta föredrag som speglar det samhälle vi alla är delaktiga och aktiva i. Föredragen spelar en nyckelroll under denna frukosttimma som kunskapare, inspirationskälla och samtalsämne.

Förutom frukost och föredrag, driver vi ett antal humanitära projekt. Både lokala och internationella projekt. De senare stödjer idag ett barnhem i Myanmar och ett vattenreningsprojekt i Zanzibar. I faktarutan på höger sida beskrivs Rotarys humanitära aktivitet i korthet.

Välkommen att delta i vår trevliga klubb som föreläsare, som gäst eller som medlem.
Som föreläsare bjuder vi dig på frukosten.
Som gäst är du välkommen att lära känna Rotary.
Som medlem blir du snart delaktig i och engagerad i någon av våra kommittéer.

Förutom projekten har vi en program-, en kvällsaktivitet- och en medlemskapskommitté. Att vara Rotarian är att vara engagerad och delaktig i en ständigt uppdaterad organisation som följer samhällsutvecklingen.

Rotary är en del av Samhället.

Till sist, lite bra information:
Frukosten kostar 95 riksdaler.
Pga. trafikomläggning måste du köra via Brunnsbo motet söderifrån eller via Tingstadsmotet norrifrån.
Nedan följer en förteckning över våra aktiviteter närmast tiden.
Vi hälsar dig Välkommen till vår klubb.

Klubbprogram
fredag den 22 november 2019