Frukost

Frukosten betalas med frukostkuponger som köps i receptionen på Hotell Winn. 1 frukost kostar 95:-. Köper du ett 11-kort så betalar du 950:-.

Kommitté

Du kommer att bli medlem i en av våra kommittéer, beroende på vilken kommitté som är i mest behov av ny medlem.

Medlemsansvar

Enligt Rotary International gäller närvaroplikt på 50%, vilket vi även försöker hålla i vår klubb. Som närvaro räknas deltagande på frukostmöten och besök på andra klubbar, mm. Medlemsavgiften är 900:- per år och skall betalas innan den 30/6.

Vi önskar dig välkommen och hoppas att du skall trivas i vår klubb.

Klubbprogram
fredag den 23 februari 2018
Rätt medicin till rätt patient

fredag den 2 mars 2018
Ensamkommande från Afghanistan

fredag den 9 mars 2018
Det maritima arvet

Klubbartiklar
söndag den 15 november 2015
Tidigare presidenter

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: goteborg-save@rotary.se

Quality Hotell Winn