Varmt välkommen till våra frukostmöten på fredagar med start 07:30!

Vi börjar med gemensam frukostbuffé i Best Western Plus Waterfronts frukostmatsal och sedan vid 08:00 lyssnar vi till dagens föredragshållare de kommande 30 minuterna.

Klubbprogram
onsdag den 20 november 2019
Soppmässa i S:t Johanneskyrkan
 
fredag den 22 november 2019
FRISK LUGN UTVILAD OCH STARK
 
fredag den 6 december 2019
FÖREBYGGA UTMATTNING OCH STRESS
 
fredag den 10 januari 2020
Året som gick Quiz
 
fredag den 17 januari 2020
Idrottskultur för barn och ungdom
 
Klubbartiklar
fredag den 26 april 2019
Dödskaravanen
 
 
 
fredag den 9 juni 2017
Little Lambs School, Chennai
Maria Gislén gjorde vid klubbmötet i morse sitt årliga besök för att berätta om Little Lambs School, Chennai i Indien, som hon driver sedan många år tillbaka med ekonomiskt stöd från bland andra Göteborg Vinga Rotaryklubb. Skolan har blivit en framgångssaga som gett många ungdomar förbättrade livschanser.
 

 
onsdag den 7 juni 2017
Änglamat i Johanneskyrkan
Den 17 maj serverade vi vårens "Änglamat" i Johanneskyrkan tillsammans med Stadsmissionen. Den är mycket uppskattad och drog som vanligt många matgäster.
 
fredag den 12 maj 2017
Bio Roy - en välbevarad biografklassiker med egen profil
Royal var från 1940-talet och framåt en av flera biografer på det klassiska biostråket Avenyn i Göteborg. I dag är det den mest välbevarade "traditionella" biografen i staden med 286 platser fördelade på parkett och balkong. Den ursprungliga interiören inklusive väggmålningar är i stora delar bevarad medan teknisk upprustning inklusive digitalisering gett helt nya möjligheter. Med skifte av ägare fick också biografen nytt namn. Om detta fick vi i morse höra av Bio Roys föreståndare Cornelia Bjurström.

 
fredag den 5 maj 2017
Faktum - Götalands gatutidning
Det här är Eija, en av de Faktumförsäljare vars liv påverkats positivt av att sälja gatutidningen. Sarah Britz, tidningens chefredaktör, besökte oss i dag och berättade om Faktum och vad den betyder för säljarna.
 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: goteborg-vinga@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg
Klippan 1
41451 Göteborg

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:30

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

FRISK LUGN UTVILAD OCH STARK
2019-11-22 07:30