Varmt välkommen till våra frukostmöten på fredagar med start 07:30!

Vi börjar med gemensam frukostbuffé i Best Western Plus Waterfronts frukostmatsal och sedan vid 08:00 lyssnar vi till dagens föredragshållare de kommande 30 minuterna.

Klubbprogram
Klubbartiklar
fredag den 9 juni 2017
Little Lambs School, Chennai
Maria Gislén gjorde vid klubbmötet i morse sitt årliga besök för att berätta om Little Lambs School, Chennai i Indien, som hon driver sedan många år tillbaka med ekonomiskt stöd från bland andra Göteborg Vinga Rotaryklubb. Skolan har blivit en framgångssaga som gett många ungdomar förbättrade livschanser.

onsdag den 7 juni 2017
Änglamat i Johanneskyrkan
Den 17 maj serverade vi vårens "Änglamat" i Johanneskyrkan tillsammans med Stadsmissionen. Den är mycket uppskattad och drog som vanligt många matgäster.

fredag den 12 maj 2017
Bio Roy - en välbevarad biografklassiker med egen profil
Royal var från 1940-talet och framåt en av flera biografer på det klassiska biostråket Avenyn i Göteborg. I dag är det den mest välbevarade "traditionella" biografen i staden med 286 platser fördelade på parkett och balkong. Den ursprungliga interiören inklusive väggmålningar är i stora delar bevarad medan teknisk upprustning inklusive digitalisering gett helt nya möjligheter. Med skifte av ägare fick också biografen nytt namn. Om detta fick vi i morse höra av Bio Roys föreståndare Cornelia Bjurström.

fredag den 5 maj 2017
Faktum - Götalands gatutidning
Det här är Eija, en av de Faktumförsäljare vars liv påverkats positivt av att sälja gatutidningen. Sarah Britz, tidningens chefredaktör, besökte oss i dag och berättade om Faktum och vad den betyder för säljarna.

fredag den 28 april 2017
Titanskruv för tandimplantat - en svensk innovation
Vår medlem Ann-Charlotte Olsson, tandläkare med klinisk erfarenhet, har under 15 år arbetat inom Nobel Biocare med marknadsföring av tandimplantat. Hon gav oss vid dagens frukostmöte en intressant inblick i utvecklingen av denna teknonolgi.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: goteborg-vinga@rotary.se

Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg